- AutorOdp.
- 17 grudnia 2007 at 20:21
Jaka sukienke polecacie na sylwestra? Chiałabym jakas czarna, do kolan, nie droga raczej, wiecie gdzie mozna taka kupic w warszawie ?
17 grudnia 2007 at 21:44Ja sobie kupiłam kiedyż spontanicznie czarną skienkę w H&M.Czarna,odcinana w talii,wiązana na szyi,z zimnego,żliskiego materiału,wygląda elegancko,a była naprawde tania,bo dałam za nia tylko 80 zł 🙂 Wprawdzie nie kupiłam jej w Warszawie tylko w Krakowie,ale tam tez są H&My więc dasz radę 😉
17 grudnia 2007 at 22:10O! Ja mam włażnie tą sukienkę! Kupiłam ją w kwietniu, więc już pewnie nie ma w sklepach…
17 grudnia 2007 at 22:32Nie jestem z Warszawy wiec ciezko mi cos polecic,mysle ze musisz pochodzic po sklepach..poszperac…a napewno cos znajdziesz. Mozesz takze kupic material i zaniesc do dobrej krawcowej,moze bedzie taniej a juz napewno tak jak chcesz 😉
18 grudnia 2007 at 10:50ja również polecam pochodzić po sklepach.. teraz w każdym są jakież sukienki na sylwestra.. 🙂
Ja jeszcze nie wiem gdzie idę więc raczej jak zwykle jakaż domówka to phi nie ubiorę sukienki 😛
18 grudnia 2007 at 13:40mam kilka fajnych propozycji
mi się bardzo podobają!18 grudnia 2007 at 17:38[usunięto_link] wrote:
mam kilka fajnych propozycji : [usunięto_link]
[usunięto_link]
mi się bardzo podobają!Ta druga jest zdecydowanie ladniejsza-jak dla mne. 😉
- AutorOdp.