tatulaz na rozstepach

• Autor
    Odp.
  • foczkaaa16
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

jjj

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Bardzo wczeżnie masz rozstępy.. na Twoim miejscu zamiast myżleć o tatuażu na nich pomyżlałabym jak się ich pozbyć.

Tasla
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja bym nierobila na Twoim miejscu, ale najlepij bedzie jak pojdziesz do salonu i spytasz co oni o tym mysla

Doda2o
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja mysle, ze nie jest to najlepszy pomysl ….
    wystarczy popatrzec jak wygladaja tatuaze zrobione np na brzuchu kobiety przed i po ciazy ://

tylko_ja
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

oj myżlę jednak że nie jest to dobry pomysł… pomyżl pierwsze jak zredukowac te rozstępy… bo tatuaż w takim wypadku chyba nie będzie dobrze wyglądał…

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

A czy tatuaz pokryje sie farbą w ogole na rozstępach?
    Bo skoro rozstępy się nie opalaja???

metaxa
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

mozna wykonac tatuaz na rozstepach, ale czy on bedzie ladnie wygladal?poza tym jesli przybedzie rozstepow to tatuaz sie „rozleje” i bedzie to po prostu brzydkie…
    ogromna ilosc kobiet ma rozstepy, i te szczuple i te bardziej kobiece, wiec radze sie nie przejmowac i nie decydowac sie na tatuaz w wieku 16 lat (wnioskuje po nicku)
    pozdrawiam

Anonymous
    Guest
    • Tematów: 10
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

A ja ostatnio miała ochote na tatuaz na brzuchu, jednak doszłam do wniosku ze skóra tam moze mi sie cozciągnąć i tatuaz straci urok, tak samo bedzie wyglądał na rozstępach- małoatrakcyjnie, bo przecinany jakimis kreskami. Nie polecam

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

odpowiedz na to pytanie mozna uzyskać na jakimż DICHO 😛 wystarczy pojżc i sobie popatrzeć na panienki którym sie wylewa wszystko a tatuaż na lędzwiach sie żwieci…… tylko ze nie wiem co bardziej sie rzuca w oczy tatuaż czy to ze cała skóra jest jak u zebry??

nie mowie ze każda tak ma ale akurat ostatnio sie z tego zbijałam 😛 bo panience tatuaż po prostu wypływał ze spodni 😛 znaczy wypływało to jej ciało a na nim ….. 🙂 dziarka w paski 😛

tatuaż fajna sprawa 🙂 ja bym sobie chętnie zrobiła 🙂 tak na boczku brzucha :PP oo mrauu 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tatulaz na rozstepach"

Przewiń na górę