• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

co dziewczyny uzywacie na usta,
    czy to jest jakis blyszczyk ( jaki kolor) czy może jakas zminka czy moze zwykla pomadka ochronna

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Pomadkę ochronną Nivea Hydro, albo z Neutrogeny i szminkę taką niekryjącą całkowicie, lecz nadającą połysk. Za błyszczykami ostatnio nie przepadam.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mam od cholery blyszczykow i szminek. gdybym miala wyliczyc wszystkie…pewnie bym nie poszla spac.

mrowka
    Member
    • Zasłużony

dobrze Parvati wiem ze masz duz szminek nie było by ich wyliczyc mysle ze masz je w róznorakich kolorach
    a inne panie?

parvati
    Member
    • Guru

moim topowym blyszczykiem jest ostatnio oligo 25 vichy. naprawde rewelacyjny.

mrowka
    Member
    • Zasłużony

a mozesz mi przyblizyc jaki ma on kolor?

parvati
    Member
    • Guru

jest kilka do wyboru.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

no ja tak roznie. zalezy czy na zajecia, do pracy, czy na jakies wieczorne wyjscie. czasem tylko balsam do ust, czasem blyszczyk, czasem szminke, ale bardzo bardzo bardzo cenie sobie niezawodna moc kontorowki 😉

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

aha, zapomnialam o kolorach. generalnie dobrze czuje sie w brazach – ogolnie jesli chodzi o caly makijaz. raczej unikam czerwieni – zupelnie do mnie nie pasuje. no a oprocz brazow to baaaardzo baaaaardzo rozne kolorki blyszczykow czy szminek nakladam – staram sie zeby kolor pasowal do reszty – stroju, makijazu, itp.

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

przypomnialo mi sie cos jeszcze – to pozasmiecam forum swoimi postami;) jak ktos ma troche wiecej kasy i ma ochote ja wydac na blyszczyk to polecam taki bezbarwny, bezzapachowy, niesmakowy i w ogole bosssssski – clinique (nie wiem jak sie to pisze wiec sorki za byki). kiedys go dostalam w prezencie i bylam nim zachwycona jak zadnym innym

czekoladka88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja uzywam blyszczykow pomadek czasem sie zdarzy ze sa to szminki ale bardzo rzadko 😀 blyszczyki firmy maybelline Water Shine Gloss-uzywam jasnych odcieni jupi

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Mam dużo błyszczyków szminek nie używam no chyba, ze pomadki ochronne się do nich zaliczają;) generalnie lubię błyszczyki i to w jasnych odcieniach mocne czerwienie i brązy do mnie nie pasują.

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja używam balsamów do ust a Avonu a na to błyszczyki różnych firm ale najczężciej Avon 😛

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja używam i błyszczyków i pomadek a kolory to różnie, wybieram te które do mnie pasują 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Balsam ochronny waniliowy,błyszczyków mam całą kosmetyczke,używam sporadycznie…jakie kolory?bezbarwne,beżowe,perłowy róż…zwykle tylko nadają połysk,nie lubię radykalnie zmieniać koloru swoich ust.A już jasnoróżowych ust nie trawię 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co używacie na usta"

Przewiń na górę