- AutorOdp.
- 11 marca 2008 at 19:09
co dziewczyny uzywacie na usta,
czy to jest jakis blyszczyk ( jaki kolor) czy może jakas zminka czy moze zwykla pomadka ochronna11 marca 2008 at 19:13Pomadkę ochronną Nivea Hydro, albo z Neutrogeny i szminkę taką niekryjącą całkowicie, lecz nadającą połysk. Za błyszczykami ostatnio nie przepadam.
11 marca 2008 at 20:50mam od cholery blyszczykow i szminek. gdybym miala wyliczyc wszystkie…pewnie bym nie poszla spac.
11 marca 2008 at 20:53dobrze Parvati wiem ze masz duz szminek nie było by ich wyliczyc mysle ze masz je w róznorakich kolorach
a inne panie?11 marca 2008 at 21:00moim topowym blyszczykiem jest ostatnio oligo 25 vichy. naprawde rewelacyjny.
11 marca 2008 at 21:08a mozesz mi przyblizyc jaki ma on kolor?
11 marca 2008 at 21:10jest kilka do wyboru.
11 marca 2008 at 23:39no ja tak roznie. zalezy czy na zajecia, do pracy, czy na jakies wieczorne wyjscie. czasem tylko balsam do ust, czasem blyszczyk, czasem szminke, ale bardzo bardzo bardzo cenie sobie niezawodna moc kontorowki 😉
11 marca 2008 at 23:43aha, zapomnialam o kolorach. generalnie dobrze czuje sie w brazach – ogolnie jesli chodzi o caly makijaz. raczej unikam czerwieni – zupelnie do mnie nie pasuje. no a oprocz brazow to baaaardzo baaaaardzo rozne kolorki blyszczykow czy szminek nakladam – staram sie zeby kolor pasowal do reszty – stroju, makijazu, itp.
11 marca 2008 at 23:51przypomnialo mi sie cos jeszcze – to pozasmiecam forum swoimi postami;) jak ktos ma troche wiecej kasy i ma ochote ja wydac na blyszczyk to polecam taki bezbarwny, bezzapachowy, niesmakowy i w ogole bosssssski – clinique (nie wiem jak sie to pisze wiec sorki za byki). kiedys go dostalam w prezencie i bylam nim zachwycona jak zadnym innym
12 marca 2008 at 09:05ja uzywam blyszczykow pomadek czasem sie zdarzy ze sa to szminki ale bardzo rzadko 😀 blyszczyki firmy maybelline Water Shine Gloss-uzywam jasnych odcieni jupi
12 marca 2008 at 14:46Mam dużo błyszczyków szminek nie używam no chyba, ze pomadki ochronne się do nich zaliczają;) generalnie lubię błyszczyki i to w jasnych odcieniach mocne czerwienie i brązy do mnie nie pasują.
1 kwietnia 2008 at 20:08Ja używam balsamów do ust a Avonu a na to błyszczyki różnych firm ale najczężciej Avon 😛
1 kwietnia 2008 at 22:22Ja używam i błyszczyków i pomadek a kolory to różnie, wybieram te które do mnie pasują 🙂
2 kwietnia 2008 at 14:32Balsam ochronny waniliowy,błyszczyków mam całą kosmetyczke,używam sporadycznie…jakie kolory?bezbarwne,beżowe,perłowy róż…zwykle tylko nadają połysk,nie lubię radykalnie zmieniać koloru swoich ust.A już jasnoróżowych ust nie trawię 😛
- AutorOdp.