• Autor
    Odp.
  • czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja preferuje błyszczyki 🙂 firma AA ma żwietne, zwłaszcza Cappucino 😉

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

ja używam błyszcyków, najlepszy jaki dotąd miałam to Water Sheen with Maxi Lip – polecam.
    Kupiłam go żeby spróbować czy rzeczywiżcie powiększa usta i na mnie działa 🙂

googi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ja do ust to używam super extra niezawodny Carmex.Jest to balsam.Nie jest ani pachnący ani smaczny no i trzeba go nakładac paluchem,ale dla mnie rewelka(szczególnie w zimę).Błyszczyków tez używam,ale one z reguły wysuszają usta i krótko sie trzymają.No i Carmex podobno powiększa usta,ale tego szczerze mówiąc nie zauważyłam 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja mam carmex w tubce.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja do ust to używam super extra niezawodny Carmex.Jest to balsam.Nie jest ani pachnący ani smaczny no i trzeba go nakładac paluchem,ale dla mnie rewelka(szczególnie w zimę).Błyszczyków tez używam,ale one z reguły wysuszają usta i krótko sie trzymają.No i Carmex podobno powiększa usta,ale tego szczerze mówiąc nie zauważyłam 🙂

ile kosztuje???? aha i czy to ze nie jest ani smaczny ani pachnacy oznacza ze smierdzi i ma niezbyt przyjemny smak, czy poprostu bezzapachowy i nie czuc rzadnego smaku? bo to zasadnicza roznica jak dla mnie:]

blekitna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

generalnie wyglądam źle z ciemniejszymi ustami wiec do podkreżlenia koloru używam zbliżonej do naturalnego koloru pomadki Bourjois. Lubie też błyszczyki MAC, za ładny połysk.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ja to mam dużo pomadek, błyszczyków. Ale obecnie używam Bebe Johnson & johnson. Jest super. Mam żółty z faktorem.
    Rzadko korzystam z kolorowych pomadek.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co używacie na usta"

Przewiń na górę