- AutorOdp.
- 2 kwietnia 2008 at 14:44
ja preferuje błyszczyki 🙂 firma AA ma żwietne, zwłaszcza Cappucino 😉
18 kwietnia 2008 at 16:39ja używam błyszcyków, najlepszy jaki dotąd miałam to Water Sheen with Maxi Lip – polecam.
Kupiłam go żeby spróbować czy rzeczywiżcie powiększa usta i na mnie działa 🙂21 kwietnia 2008 at 20:16Ja do ust to używam super extra niezawodny Carmex.Jest to balsam.Nie jest ani pachnący ani smaczny no i trzeba go nakładac paluchem,ale dla mnie rewelka(szczególnie w zimę).Błyszczyków tez używam,ale one z reguły wysuszają usta i krótko sie trzymają.No i Carmex podobno powiększa usta,ale tego szczerze mówiąc nie zauważyłam 🙂
22 kwietnia 2008 at 14:56ja mam carmex w tubce.
22 kwietnia 2008 at 16:18[usunięto_link] wrote:
Ja do ust to używam super extra niezawodny Carmex.Jest to balsam.Nie jest ani pachnący ani smaczny no i trzeba go nakładac paluchem,ale dla mnie rewelka(szczególnie w zimę).Błyszczyków tez używam,ale one z reguły wysuszają usta i krótko sie trzymają.No i Carmex podobno powiększa usta,ale tego szczerze mówiąc nie zauważyłam 🙂
ile kosztuje???? aha i czy to ze nie jest ani smaczny ani pachnacy oznacza ze smierdzi i ma niezbyt przyjemny smak, czy poprostu bezzapachowy i nie czuc rzadnego smaku? bo to zasadnicza roznica jak dla mnie:]
23 kwietnia 2008 at 21:09generalnie wyglądam źle z ciemniejszymi ustami wiec do podkreżlenia koloru używam zbliżonej do naturalnego koloru pomadki Bourjois. Lubie też błyszczyki MAC, za ładny połysk.
24 kwietnia 2008 at 13:21Ja to mam dużo pomadek, błyszczyków. Ale obecnie używam Bebe Johnson & johnson. Jest super. Mam żółty z faktorem.
Rzadko korzystam z kolorowych pomadek. - AutorOdp.