• Autor
    Odp.
  • Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Czy Wasi faceci wiedza, ze macie konto na tym forum i piszecie (często na ich temat)?
    Ja mojemu powiedzialam, nawet powiedzialam mu nick i hasło (choc juz zmienilam) i zastanawiam sie, jak to u Was wygląda..

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja nie 😀 to jest miejsce gdzie mogę się wygadać, doradzić a po co mu wiedzieć wszystko 😛 on też jest na jakiż forach o samochodach itp i mnie to nie obchodzi 🙂 a niech to będzie tylko moje 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

wie ze mam tutaj konto:) jak jestem wweekend u Nieg to czesto tutaj zagladam i widzi to i nie ma nic przeciwko, nie interesuje sie tym co tutaj pisze ale jakby chciał to bym Mu powiedziala nie mam tajemnic przed Nim

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

wie wie 🙂 czasami marudzi że za długo siedzę 😈
    On też siedzi na forum samochodowym 🙂

Monika
    Member
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Moj facet tez wie ale nigdy nie pyta co ja tu wypisuje..to moja sprawa a on ceni moja prywatnosc.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Wie. Zna hasło i nick, na jego kompie są zapisane. śmieje się czasem, że tu tyle czasu spędzam. Czasem coż czyta ze mną jak ja odpisuję a on się przysiadzie.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Wie. Zna hasło i nick, na jego kompie są zapisane. śmieje się czasem, że tu tyle czasu spędzam. Czasem coż czyta ze mną jak ja odpisuję a on się przysiadzie.

Dokladnie tak samo 🙂 kiedys ukrywalam przed nim adres, mowilam tylko „moje forum”. Teraz juz wie, ale czyta tylko to co mu pokaze, nigdy sam nie zaglada 🙂

Assha
    Member
    • Maniak

No u mnie jest tak samo:)

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

mój wie i się żmieje zawsze 😀

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Mój również wie i zna mój nick. Nigdy tu nie zaglądał i jestem tego pewna. Sam ma swoje forum na którym ciągle siedzi.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Mojemu nie powiedziałam, sam zobaczył, że siedzę tu czasami. Zresztą nie jest to miejsce, które żciżle powinnam ukrywać przed nim. O niczym takim nie piszę, czego nie mógłby wiedzieć.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nie wiem czy wie… ja mu przez ramię na monitor nie patrze jak cos robi i nie woła żeby to pokazać, on mi raczej też nie…

Assha
    Member
    • Maniak

wiesz tygrysek, niektore rzeczy sie sobie po prostu mowi bez „patrzenia komus przez ramie”
    Fajnie musza wygladac te wasze relacje, skoro nie dowiadujecie sie o sobie (co robicie np) bo po co „patrzec przez ramie”.. Chyba nie o to tu chodzi..

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nasze relacje? są boskie. utwierdzam się w tym każdego dnia. rozmawiamy o tak różnych sprawach, że nie odczuwam potrzeby opowiadania mu o wszystkim co komu powiedziałam i o czym usłyszalam. jeżli to coż ciekawego, rozmawiam. acha. i myżlę, że dowiadywanie się o sobie niewiele ma wspólnego z tekstami w stylu „wiesz, pisuję sobie na forum, chodź zobacz” i „o, patrz w gta znowu rozjechałem gliniarza”… jest jeszce coż takiego jak zaufanie i prywatnożć. po kieszeniach też sobie nie grzebiemy ani w skrzynce mailowej. ale to w zasadzie nie twoja sprawa.

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Mój wie, że jestem zalogowana, czytam i piszę na „jakimż” forum, ale nie wie na jakim, może mu raz pokażę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " WIEDZĄ O FORUM?"

Przewiń na górę