- AutorOdp.
- 5 kwietnia 2008 at 20:30
Drodzy Panowie,
Co najbardziej lubicie w swoich kobietach ? Lub jeżeli jesteżcie bez drugiej połowy, co Was jabardziej intryguje w „płci pięknej” ?
Pozdrawiam:)5 kwietnia 2008 at 21:021. To ze kobieta ma swoje zdanie a nie zgadza sie ze mna we wszystkim (to akurat jest trudne dla kogokolwiek na tej planecie ;p) – lubie dyskutowac a tym bardziej przekonywac do swojego zdania :d
2. To ze jak sie usmiecha to ja sie rozplywam ;p
3. To ze jak robi smutna mine to az mi sie jej zal robi ;p
4. To ze jest dobrym czlowiekiem
5. To ze jak chce mnie udobruchac, przeprosic czy cokolwiek to… wiadomo ;p
to tak na szybko bylo jak mi cos wpadnie do lba to dopisze ;p5 kwietnia 2008 at 21:17ja najbardziej lubie duze cycki.
pan parvati
5 kwietnia 2008 at 22:38Parvati – jak dobrze wiedzieć, że zawsze można liczyć na Twoje pełne „elokwencji” posty.
6 kwietnia 2008 at 08:48Najlepiej jakby nie miała wąsów i nie była łysa.
Poza tym umawiając się na randkę ze mną fajnie jakby była ubezpieczona
i znała swoją grupę krwi(jakby co to ja mam zerówkę w razie potrzeby użyczę) – bo nigdy nie wiadomo co się może stać…
Poza tym powinna lubic tarzać się w żniegu ze mną ,należniki ,Muppetów
itd dużo by mowić.
Na emeryturze -wspólne rozwiązywanie krzyżówek i strzelanie z procy do listonosza(jak sie spozni).31 lipca 2008 at 21:32najbardziej intryguje sama kobieta bo każda troszkę inna jest
tajemniczożć to jest to co intryguje pisze o tych które poznaje lub staram się poznać jako singiel31 lipca 2008 at 22:36[usunięto_link] wrote:
strzelanie z procy do listonosza(jak sie spozni).
dobre 😀
4 września 2008 at 22:34Mnie w mojej Kasi pociąga:
– Intelekt (Czasem zdarza mi się filozofować a ona potrafi podsumować całą dyskusję jednym mądrym zdaniem do którego ja nie mogłem dojżć przez długi czas) 😀
– Chęci (Na wszystko ma chęci i czasem mam wrażenie, że nawet jakbym pożwięcał jej 24 godziny to bym jej nigdy w pełni nie zaspokoił 🙄 )
– Serce (Jest dobrą wierną dziewczyną o szlachetnym sercu) Takich już zostało nie wiele 😮
– Wygląd (Co tutaj kryć fajna z niej laseczka : 🙄 )
– Głębia (Ma pełno planów do których dąży ciekawe zainteresowania , kieruje się tym co uważa za słuszne a nie tym co obecnie jest modne)
Życzę każdemu facetowi takiej dziewczyny!
- AutorOdp.