- AutorOdp.
- 25 września 2006 at 22:20
Pomoze ci tu tylko i wylacznie dermatolog. Wybierz sie jak najszybciej, pomoze ci na pewno. Niektore kobiety lysieja na przyklad w roznych miejscach, tworza im sie lyse, wielkie placki na glowie, ale to mozna wyleczyc. Trzeba tylko znac przyczyne. Dla ciebie tez znajdzie sie rada.
20 lutego 2007 at 21:59A może spróbuj nacierać włosy naftą kosmetyczną,lub olejkiem rycynowym,które wzmacniają włosy ,mozesz też wypróbować taką maseczkę:
nafta kosmetyczna,olejek rycynowy,żółtko,kilka kropel soku z cytryny
wszystko wymieszać i nałożyć na włosy na około 10 min. poczym spłukać i umyć włosy szamponem.21 lutego 2007 at 17:59Ja mam inny problem.
na karku, zaraz pod linią włosów rosną mi jeszcze włosy,ale taki puszek, jaki mają noworodki 😕
Gdy chcę spiąć włosy w kucyk, to one odstająi wygląda to po prostu głupio. Ostatnio obcięłam je nozyczkami, wygląda to lepiej, ale odrastają. Czy mogę je np. zgolić?
Co o tym sądzicie???26 lutego 2007 at 07:50Piekne, zdowe wlosy
ziola dzialaja przeciwlupiezowo i przeciwzapalnie; dzieki nim wlosy nabieraja polysku, a nawet szybciej rosna.
DZIEWANNA – platki z kwiatow dziewanny zawieraja sluzy i mineraly, ktore nawilzaja wlosy; doskonale pielegnuje wlosy suche, lamliwe i jasne
KORZEN ŁOPIANU – zwalcza lupiez, pobudza wzrost wlosow, lagodzi podraznienia
CHMIEL – dziala przeciwzapalnie, usuwa lojotok; najprosciej jest plukac wlosy po umyciu piwem
SKRZYP – wzmacnia wlosy
LIśĆ NASTURCJI – pobudza wzrst wlosow
ROZMARYN – nadaje wlosom polysk, wzmacnia je i lekko przyciemnia
POKRZYWA – nadaje wlosom polysk, wzmacnia
TATARAK – od stuleci stosowany jako lek przeciwlupiezowy, pomaga w lojokotowym zapaleniu skory; odzywia wlosy, poprawia ukrwienie skory glowy; pobudza porost wlosow
23 lipca 2008 at 17:13ile ja bym dała żeby mieć słabsze i rzadsze włosy na nogach..
26 lipca 2008 at 15:03xyz, ale to zioła to do picia czy do wcierania?
1 grudnia 2008 at 16:44pisałam już o tym przy innym temacie, ale tu również o problemie z włosami, więc ponawiam pytanie- czy któraż z Was stosowała może zabieg o nazwie [usunięto_link]? wyczytałam, że stosuje się go również na skórę głowy. sama mam bardzo słabe włosy, które okresowo znacznie się przerzedzają. próbowałam wielu specyfików ale niestety z mizernym skutkiem. Jesli któraż z Was stosowała ten zabieg bede wdzieczna za odpowiedz. i przy okazji.. podanie ceny. pozdrawiam!
14 czerwca 2010 at 09:25no ten Prolab faktycznie pomaga. Mi tak po 1,5 było już lepiej. potem się trochę włosy przyzwyczaiły, znowu użyłam ampułek i znów następowało zmniejszanie wypadania. Dobrze, że cena jest atrakcyjna i łatwo się przekonać do tej serii.
14 czerwca 2010 at 11:50Mnie pomógł sok z pokrzywy,może być kupiony.
Ale mam dziwną sytuację,farbuję włosy i po farbowaniu gęstnieją mi… - AutorOdp.