Biżuteria nie od kompletu… Pasuje założyć razem?

• Autor
    Odp.
  • ewevinka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Kobietki!

Czy to będzie w dobrym smaku, jak założę żliczne, dzisiaj zakupione ( nie mogłam im się oprzeć 😉 ) kolczyki, które mają motywy kwiatuszkowe, są z dżecików leciutko kremowych i białych, a branzoletka – to motyw okrągłych, lekko szarych dżetów , otoczonych dookoła malńkimi, białymi dżecikami.. Wykończenie branzoletki jest z szarego metalu, a kolczyków z kremowego. I tu jest problem 😕

Czy takie zestawienie nie będzie lekko kiczowate? A może nawet bardzo???

P.S: Szukam czegoż podobnego do kolczyków, które zdecydowanie chcę założyć!, ale nie mam wiele czasu……. i dlatego na wszelki wypadek chcę wiedzieć czy pasuje taka wariacja?

Pozdrawiam!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Teraz łączenie różnych elemwntów biżuterii,nie od kompletu,jest trendy 🙂 jesli dobrze sie czujesz w takim zestawie to zakładaj smiało! 😀

mirabelka82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 48
    • Bywalec

osobiżcie wolę, jak mi wszytsko pasuje i jest dobrane, ale jesli zrobisz takie połączenie- moze byc ok. W koncu kolczyki i bransoletka nie muszą pasować idealnie. Gorzej, gdyby byl to łańcuszek, bądź pierżcionek. Na Twoim miejscu bym założyła, a co tam! 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Biżuteria nie od kompletu… Pasuje założyć razem?"

Przewiń na górę