- AutorOdp.
- 22 maja 2008 at 21:14
Kochane kobietki pomożcie mi..
Od kilku dni boli mnie pęcherz..a na dodatek mam jakis dziwny żluz..a raczej wydzieline z pochwy..koloru brązowego..czasami sikam krwią..
dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne bez przerwy..tak mi ginekolog zalecil..od konca grudnia tak biore..nigdy mi sie tak nie robilo..
ta wydzielina jest okropna..ale nie swędzi mnie tam..nie piecze..
czuje sie nie swojo jak ide do chlopaka..
pomozcie mi23 maja 2008 at 07:03DZIEWCZYNO LEĆ SZYBKO DO LEKARZA,MASZ PRAWDOPODOBNIE ZAPALENIE PĘCHERZA I TO SILNE JAK SIKASZ KRWIĄ!! CHCESZ SOBIE PROBLEMÓW NAROBIĆ.
23 maja 2008 at 17:15Jejku i ty szukasz pomocy na forum?? To dziecko wie ze z czyms takim to od razu do lekarza, a nie zwlekasz…
23 maja 2008 at 18:49bo ja juz nie wiem czy to zwiazane jest z pecherzem..a moze z tym ze nie robie przerw miedzy tabletkami anty..:(
23 maja 2008 at 19:00[usunięto_link] wrote:
bo ja juz nie wiem czy to zwiazane jest z pecherzem..a moze z tym ze nie robie przerw miedzy tabletkami anty..:(
tego nikt Ci nie powie tylko lekarz
23 maja 2008 at 19:24jeżeli chodzi o krew w moczu to nie jest spowodowane braniem tabl. a żluz wskazuje na zakażenie bakteryjne.idź jak najszybciej do lekarza jeżeli nie chcesz czegoż poważnego się dorobić. w sumie pęcherz leży przed macicą to może tak naprawde to nie pęcherz Cię boli skoro martwisz się o to że tabsy bierzesz leć mała jak najszybciej i rób coż z tym…
24 maja 2008 at 16:04Szybciutko biegnij do lekarza , bo sprawa wyglada na powazna
4 lipca 2008 at 07:42U mnie zwykle zapalenie pęcherza szło w parze z grzybicą pochwy. Najpierw pęcherz, za chwilę jakaąs kolejna infekcja. Grrrr
Od jakiegoż czasu mam wprawdzie spokój. Może to dzięki gynazolowi, który wtedy zastosowałam albo może dlatego, ze zaczęłam łykac tabletki na bazie grejpfruta. No w każdym razie się cieszę, że się od tego uwolniłam (oby na dłuuugo)4 lipca 2008 at 10:07też ostatnio się czegoż nabawiłam tzn jakież grzybicy bo stosowałam(!!!) tampony i to przez to…;/ no i pęcherz odrazu też bolał…ja zastosowałam mażć na C ;] 2 dni i odeszło nic nie ma;p
7 lipca 2008 at 12:50Clotrimazolum jest super, ale jednak najlepiej pójżć do ginekologa… podobno jak się często tak samą mażcią traktuje, to infekcja może być a tylko objawy znikają.. No ale jak nie mam nic pod ręką, to też mażć stosuję 🙂
10 sierpnia 2008 at 08:30W przypadku grzybicy, clotrimazolum (mażć) tylko łagodzi objawy, więc trzeba coż zastosować dopochwowo, zeby się skutecznie wyleczyć. Globulki lub krem aplikowany do żrodka. Ja wolękrem, bo go tak dużo nie wypływa na zewnątrz jak przy globulkach.
- AutorOdp.