• Autor
    Odp.
  • szyszq
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Witam!
    mam niemały problem ze swoją figurą. Mam duzo tkanki tłuszczowej na brzuchu i też nawet na plecach. Nie jestem gruba (59kg /170cm) ale przeszkadzają mi fałdki tłuszczu. pojawiły się w momencie kiedy schudłam 4 kg, wcale nie nagle. jak się ich pozbyć? moja skóra jakby zwiotczała i został sam tłuszcz. powiedzcie co robić? czy stosowac diete? boje sie ze schudne bardziej a tlusz pozostanie, co bedzie wygladało jeszcze gorzej. Robie cwiczenia na brzuch, ale mam wrazenie ze one tylko wzmacniaja miesnie na brzuchu, na czym mi akurat nie zalezy. Czy lepiej moze zastosowac jakies tabletki, czy mozecie cos polecic?
    prosze o odpowiedz

szyszq
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Acha
    Czego w takim przypadku musze unikac do jedzenia?
    Nie jem żadnych tłuszczy. jem warzywa mięso lub ryby na wodzie i nabiały (kefiry, sery biale chude), nie slodze napoji ani nie pije napoji slodzonych. nie jem pieczywa, czasem na sniadanie jedynie sucharki bo lubie. Powiedzcie czy lepiej zrezygnowac z tłuczszy czy z weglowodanów, cukrów? lubie warzywa, ale zawieraja chyba duzo weglowodanów.

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Witaj,

niestety my kobiety mamay ten problem, że tłuszczyk tzryma się na bioderkach, brzuchu i najgorzej jest wypracować ladny brzuch. Ale skoro ćwiczysz brzuszki to dobrze, jedank aby były widoczne miężnie musiałabyż bardzo regularnie ćwiczyć brzuch zachowując poprawnożć wykonywanych ćwiczeń. Oraz byłyby miężnie widoczne jakbyż maksymalnie pozbyła się tłuszczyku. Hmm tłuszcze naszemu oragznizmowi są potzrebne więc możesz ich niewielkie ilożci dostarczać. lepiej zmniejszyć ilożć węglowodanów zwłaszcza po 12 tej. Z warzyw np. jedz dużo brokułów mają niski indeks więc są korzystne przy odchudzaniu.

Jak masz pyatnia napisz do nas:)
    Zajrzyj na ***************

Linki podawaj na priv.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

powiedzcie mi, czy metoda sprawdzania tkanki tłuszczowej często spotykana na ulicach (łapiemy taki interes i on nam po jakimż czasie wyżwietla cholesterol, tkankę tłuszczową i coż tam jeszcze) jest skuteczna i miarodajna ? czy to pic na wodę?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tkanka tłuszczowa"

Przewiń na górę