- AutorOdp.
- 19 czerwca 2008 at 06:38
Na parze jest podobno dużo zdrowiej i smaczniej. Czy któraż z Was tak gotuje?? Też mam ochotę spróbować tylko za bardzo nie wiem, jak się do tego zabrać 🙁
19 czerwca 2008 at 19:48pyszne sa rzeczy gotowane na parze. ziemniaczki pycha. kupujesz specjalny garnuszek i wszystko gotowe do przyrzadzania
19 czerwca 2008 at 20:24ja gotuje mojemu małemu kotu na parze rybę… tylko że jałowa 🙂 pewnie ale i tak dobra 🙂 polecam 🙂
tak to prawda maja więcej składników odżywczych 🙂20 czerwca 2008 at 11:53Bardzo polecam gotowanie w parowarze – jedzenie jest zdrowsze i jesli dobrze je przyrzadzimy – nawet smaczniejsze (glownie warzywa – zachowuja kolor i sa takie chrupiace). Ja mam parowar Tefal Vitamin, moge w nim robic jednoczesnie i warzywa i ryz i rybe wiec oszczednosc czasu, pradu i w ogole super sprawa 😉
20 czerwca 2008 at 20:45Ja kupiłam specjalny garnek i wszytko bez problemu wychodzi 🙂 Szczególnie polecam warzywa – zdrowsze i smaczniejsze.
21 czerwca 2008 at 19:30dobre są rzeczy na parze gotowane 🙂 tylko trochę suche jak dla mnie, ale przy odpowiednim doprawieniu pychotka. tyle że ja mam mało czasu i najczężciej po prostu mrożonki do mikrofali i gotowy obiad :/
27 czerwca 2008 at 08:26a w takim parowarze to ile trwa przyrzadzenie warzyw? chyba tez niedlugo, co?
moze sobie taki na urodziny sprawie 🙂27 sierpnia 2010 at 14:40Gotowanie na parze jest zdrowsze. Warto w coż takiego zainwestować. W końcu to dla naszego zdrowia.
- AutorOdp.