- AutorOdp.
- 7 lipca 2008 at 14:50
chciałabym miec czarne włosy ale iewiem czego uzyx . kupiłam sobie szaponetke czarny granat ale wyszedł mi róż na włosach okropne to było
7 lipca 2008 at 16:08jak chcesz miec czarny to kup czarny al nie czarny granat 🙂
jak chcesz miec braz to kup braz a nie machoc czy kasztan ;/7 lipca 2008 at 16:16polecam wizyte u fryzjera.
chociaz nie sadze, zeby DOBRY stylista zafarbowal komus wlosy na czarno. raczej bedzie ci odradzal. to strasznie tandetnie wyglada.7 lipca 2008 at 16:32ta z nowy z tym swoim „tandetnie”… 🙄
8 lipca 2008 at 08:05czarny nie jesr tandetny. byłam juz u fryzjera niewiedział nic jakis ciemny był. widze ze nieumiecie pomoc
8 lipca 2008 at 08:14skonczylam w tym roku dwa kierunki studiow. zadnym z nich nie bylo fryzjerstwo. o moje wlosy dba specjalista. nigdy nie byly rozowe.
8 lipca 2008 at 11:06dziewczyno nie farbuj na czarno. to tak sztyucznie wyglada. jestem na fryzjerstwie i wiem. z tego koloru potem nie zejdziesz, chyba ze dekoloryzacja co jest zabujstwem dla wlosow. uzyj lepiej zblizonego odcienia ale naprawde nie czarny. idz do dobrego salonu i tam ci dobiora z palety kolorow
8 lipca 2008 at 11:09do tego jezeli jestes blondynka to twoj odrost bedzie wygladal jak siwa sciezka. wiem bo mam taka kolezanke i wyglada okropnie jak jej odrastaja. potem bedziesz zalowala… ale taka jest glupota ludzka
8 lipca 2008 at 12:35[usunięto_link] wrote:
dziewczyno nie farbuj na czarno. to tak sztyucznie wyglada. jestem na fryzjerstwie i wiem. z tego koloru potem nie zejdziesz, chyba ze dekoloryzacja co jest zabujstwem dla wlosow. uzyj lepiej zblizonego odcienia ale naprawde nie czarny. idz do dobrego salonu i tam ci dobiora z palety kolorow
Zgadzam się z Sylwią. Mam koleżankę, która cały czas farbowała włosy na czarno. Teraz już się jej znudziły. Aby się ich pozbyć musiała o*****c włosy bardzo krótko, aby odrosty za bardzo nie rzucały się w oczy, bo dekoloryzacja wogóle nie wchodzi w gre. I tak teraz będzie musiała cały czas podcinać aż znikną jej te czarne włosy i odrosną jej naturalne. Ogólnie trwa to już jakież pół roku 😳
9 lipca 2008 at 16:34ejj ale krótkie też są fajne ;]
- AutorOdp.