• Autor
    Odp.
  • emcafe
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 24
    • Bywalec

chciałabym miec czarne włosy ale iewiem czego uzyx . kupiłam sobie szaponetke czarny granat ale wyszedł mi róż na włosach okropne to było

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

jak chcesz miec czarny to kup czarny al nie czarny granat 🙂
    jak chcesz miec braz to kup braz a nie machoc czy kasztan ;/

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

polecam wizyte u fryzjera.
    chociaz nie sadze, zeby DOBRY stylista zafarbowal komus wlosy na czarno. raczej bedzie ci odradzal. to strasznie tandetnie wyglada.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

ta z nowy z tym swoim „tandetnie”… 🙄

emcafe
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 24
    • Bywalec

czarny nie jesr tandetny. byłam juz u fryzjera niewiedział nic jakis ciemny był. widze ze nieumiecie pomoc

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

skonczylam w tym roku dwa kierunki studiow. zadnym z nich nie bylo fryzjerstwo. o moje wlosy dba specjalista. nigdy nie byly rozowe.

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

dziewczyno nie farbuj na czarno. to tak sztyucznie wyglada. jestem na fryzjerstwie i wiem. z tego koloru potem nie zejdziesz, chyba ze dekoloryzacja co jest zabujstwem dla wlosow. uzyj lepiej zblizonego odcienia ale naprawde nie czarny. idz do dobrego salonu i tam ci dobiora z palety kolorow

sylwia90
    Member
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

do tego jezeli jestes blondynka to twoj odrost bedzie wygladal jak siwa sciezka. wiem bo mam taka kolezanke i wyglada okropnie jak jej odrastaja. potem bedziesz zalowala… ale taka jest glupota ludzka

nohemi306
    Member
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

dziewczyno nie farbuj na czarno. to tak sztyucznie wyglada. jestem na fryzjerstwie i wiem. z tego koloru potem nie zejdziesz, chyba ze dekoloryzacja co jest zabujstwem dla wlosow. uzyj lepiej zblizonego odcienia ale naprawde nie czarny. idz do dobrego salonu i tam ci dobiora z palety kolorow

Zgadzam się z Sylwią. Mam koleżankę, która cały czas farbowała włosy na czarno. Teraz już się jej znudziły. Aby się ich pozbyć musiała o*****c włosy bardzo krótko, aby odrosty za bardzo nie rzucały się w oczy, bo dekoloryzacja wogóle nie wchodzi w gre. I tak teraz będzie musiała cały czas podcinać aż znikną jej te czarne włosy i odrosną jej naturalne. Ogólnie trwa to już jakież pół roku 😳

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ejj ale krótkie też są fajne ;]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pomocy"

Przewiń na górę