- AutorOdp.
- 18 stycznia 2009 at 20:26
Witam
馃檪 Mam problem z dziewczyn膮, od dawna znam pewn膮 dziewczyn臋, przyja藕nimy si臋 od ponad 5 lat lecz ostatnio zakocha艂em si臋 w niej 馃檪 Nie mam poj臋cia jak jej o tym powiedzie膰, co zrobi膰 pom贸偶cie 馃檪Pozdrawiam
Drupilok19 stycznia 2009 at 18:31A gdzie widzisz problem ?
Zapro偶 j膮 na kolacje/obiad/kaw臋/kino a potem piwo/kawa itp i powiedz co czujesz swoimi s艂owami 馃槈
Chyba lepiej to powiedzie膰 od siebie i co czujesz, ni偶 regu艂k臋 od kogo偶 馃槈
Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia 8)19 stycznia 2009 at 18:49pr贸bowa艂em wiele razy 馃檪 ale zawsze jako偶 zmieni臋 temat, bo si臋 boj臋 jej reakcji 馃檪 wiem 偶e nic mi nie poradzicie, musz臋 za艂atwi膰 to sam 馃榾
19 stycznia 2009 at 18:59Nie martw si臋, jeszcze nie raz jaka偶 Ci odm贸wi 馃檪 Takie 偶ycie nie mo偶na mie膰 wszystkiego 馃槈
19 stycznia 2009 at 20:09zeby ci dodac odwagi powiem ci, ze ja tez z moim mezczyzna znalam sie jakies 5 lat i sie przyjaznilismy – razem studiowalismy. a teraz jestesmy razem. takze sie nie martw. nie chcialam wielu innych facetow, a jego tak. moze wlasnie dlatego, ze bylam go pewna, ze mu ufalam, ze wiedzialam ze nie bedziemy musieli przed soba zadnych „przedstawien” odgrywac (jak to zazwyczaj bywa na poczatku roznych znajomosci). takze smialo sprobuj jej dac do zrozumienia ze myslisz o niej inaczej niz jak tylko o przyjaciolce:) ale musisz sie tez liczyc z tym, ze moze nic z tego nie wyjsc, a wtedy koniec przyjazni
powodzenia
napisz co i jak z wami, bo bede ciekawa;)
19 stycznia 2009 at 21:08i tego w艂a偶nie si臋 boje – ko艅ca przyja藕ni, nie boje si臋 tego 偶e mi odm贸wi czy co偶 w tym rodzaju 馃檪 ale nie chc臋 przesta膰 si臋 z ni膮 spotyka膰 tak偶e dlatego to jest takie ci臋偶kie 馃檪 nied艂ugo si臋 przekonamy jak to b臋dzie, oby dobrze 馃檪 na pewno napisz臋 jak wszystko si臋 sko艅czy艂o 馃檪
22 stycznia 2009 at 21:51daj jej czerwon膮 r贸偶臋 馃檪 i zr贸b to w tajemnieczy spos贸b… np w艂贸偶 li偶cik do buzi jak b臋dziesz ca艂owa艂 z napisem „Kocham Ci臋” od razu j膮 we藕mie xD
23 stycznia 2009 at 11:11Mnie na pewno by od razu wzi臋艂o…na wymioty 馃槨
A nie lepiej normalnie do艂aczy膰 liscik do r贸zy?Albo schowac jej do kieszeni p艂aszcza…
29 stycznia 2009 at 10:05Nied艂ugo s膮 walentynki, poczekaj do tego czasu… i 14 lutego… powiedz ze j膮 kochasz 馃檪
Ah takie romantyczne :p
- AutorOdp.