- AutorOdp.
- 2 kwietnia 2009 at 17:23
Skoro masz powodzenie u facetów to wykorzystaj to i znajdź sobie innego. Nie chodzi o to żeby chłopak mówił ci codziennie ze jesteż najpiękniejszą kobietą na żwiecie ale takie wyznanie że nie jesteż atrakcyjna to nie pasuje do wyznań zakochanego chłopaka.[/quote]
2 kwietnia 2009 at 20:04Jestem zszokowana 😯 Co za palant.
3 kwietnia 2009 at 08:05Bez sensu… Amator klubowych panienek nawet w poniedziłak rano chodzących w pełnym,żwiecącym-brokatowym makijażu i wyubieranych super-imprezowo bez względu na warunki?!
Dziewczyno nie pozwól się tak traktować!! Co za pustak… Najgorsze co możesz zrobić to teraz dla niego biegać przez cały dzień wystylizowana na wielką imprezę! Postaw sprawę jasno: wymagajod niego szcunku albo go olej!
Chociaż ja bym i tak od razu odeszła… Ciężko by mi się żyło z tępym palantem… Porządny facet woli dziewczynę w wersjii naturalnej-naprawdę!
24 maja 2009 at 21:10te w klubach wygladaja jak klony
25 maja 2009 at 05:40zgadzam się z Lady_Kala.
zakochany facet uwielbia swoją kobietę i wystrojoną i wyglądającą na co dzień normalnie.
mój mi zawsze mówi, że jak wstaję rano wyglądam najładniej 😆 😆
aa tak mi teraz przyszło – może jej facet to typowy lovelas z bandą porytych kumpli, którzy żcigają się, który będzie miał najlepszą „niunię” – i dlatego jej tak powiedział 😯
25 maja 2009 at 07:25Proponuję kolesia olać! 😉 A tak poważniej, to chłopak powinien cię akceptować z makijażem disco i w ogóle bez makijażu – tak z praktycznego punktu widzenia nawet, bo przecież jak zamieszkacie kiedyż razem to w pełnym make upie chodzić po domu chyba nie będziesz? 😉
Może warto się z tego wyplątać, zanim się mocno nie zaangażowałaż jeszcze.9 lipca 2009 at 16:30Ale się chłopak zbłaźnił…
14 lipca 2009 at 16:19A ja się denerwuję, jak mi mój mówi, że woli mnie bez makijażu… 😯
Straszny ten Twój facet.
Może poszukaj sobie jakiegoż nowego – przecież w clubie to nie problem 🙂
Albo na plaży – gdzie nie chodzi się w wieczorowych makijażach :*15 lipca 2009 at 11:26dziewczyno tego kwiata jest pół żwiata 😆
znajdziesz lepszego ten nie jest wart ciebie…16 lipca 2009 at 15:30Zgadzam się 😀
Tego kwiata to pół żwiata:) Mój facet też mówi, że najładniej wyglądam jak budzę się rano, oczy mam opuchnięte a na głowie irokeza, bo trzy gniazda wygniotłam 😉
Może jeszcze będzie chciał, żebyż do łóżka spać szła w makijażu?16 lipca 2009 at 23:51ja też zgadzam się z powyższym. przecież nie tylko wygląd się liczy ;/
- AutorOdp.