- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2009 at 13:14
witam! chciałam zwiedzić jakież fajne miejsce w Polsce i kompletnie nie mam pomysłu, gdzie mogłąbym pojechać. najlepiej gdzież, gdzie jest co zwiedzać i żeby nie było nudno 🙂
17 kwietnia 2009 at 13:18[usunięto_link] wrote:
witam! chciałam zwiedzić jakież fajne miejsce w Polsce i kompletnie nie mam pomysłu, gdzie mogłąbym pojechać. najlepiej gdzież, gdzie jest co zwiedzać i żeby nie było nudno 🙂
ja polecam zagle na mazurach. to jest moj ukochany sposob spedzania majowki.[/url]
17 kwietnia 2009 at 14:11kaszuby 🙂
17 kwietnia 2009 at 20:30Koniecznie Tatry. Całe. Ale oczywiżcie najlepiej zacząć od Polskich.
Wiadomo, że mamy Wysokie i Zachodnie. Radzę naprzemiennie. to są często zupełnie odmienne żwiaty przeżyć.Dla początkujących w Tatrach Wysokich – lepiej mniej forsowne i dramatyczne wycieczki. Może do Czarnego Stawu Gąsienicowego, a jak siły pozwolą dalej na Przełęcz Karb i do Zielonej Gąsienicowej? Albo Hala Kondratowa, pod Giewont, A kto w stanie to na szczyt? I spowrotem.
W Zachodnich koniecznie Dolina Kożcieliska. No ale i inne doliny też prawie koniecznie. Np. Chochołowska. Na wiosnę można tam spotkać całe wspaniałe, rozległe łąki krokusów…
Kto zaż zuch niech wstąpi na Czerwone Wierchy. Jest tam cuuudooownieee!17 kwietnia 2009 at 21:52my planujemy skoczyc do kazimierza
17 kwietnia 2009 at 23:04Bieszczady, są przepiękne:)
18 kwietnia 2009 at 07:23lubelszczyzna + rower
18 kwietnia 2009 at 11:40[usunięto_link] wrote:
Koniecznie Tatry. Całe.
Koniecznie trzeba lubić tłok żeby w weekend majowy wybrać się w Tatry. Stada ludzi przedzierające się przez szlaki i poza nimi, kompletnie nie przygotowanych bo przecież na dole jest zielona trawka, więc niby dlaczego wyżej miałoby być inaczej. I te korki przed Zakopanym. Koszmar.
W ubiegłym roku zrobiłam małą „objazdówkę” celem zobaczenia drewnianych kożciółków i cerkwi w Polskim Beskidzie Niskim (żciżlej mówiąc pasmem magurskim). Puste drogi, cisz, spokój…. Może w tym roku również się tam wybiorę, zostało wiele do zobaczenia…
18 kwietnia 2009 at 12:29dokladnie: trzeba totalnie nie wiedziec, co sie gada, zeby na weekend majowy polecac „tatry. cale”.
25 kwietnia 2009 at 19:18Bieszczady -> Solina -> łódki 🙂
26 kwietnia 2009 at 06:29Nie wnikając w miejsce, warto odwiedzić park linowy. Zabawa niezła 🙂
30 kwietnia 2009 at 21:47zmiana planow. mial byc kazimierz, ale jedziemy do szczawnicy. problemy byly z noclegami wiec zmienilismy wioche 😉
ad weekendu majowego i ciekawych miejsc to: NIEWAZNE GDZIE WAZNE Z KIM!
wszystkim forumowiczom zycze milego weekendu i sobie tez
5 maja 2009 at 17:41Kotlina Kłodzka i Góry Złote. To okolice Złotego Stoku i Lądka Zdroju.
Na prawdę polecam, jeżli nie lubicie tłoku, spokój i ciszę.6 maja 2009 at 10:57kawałek lasku i łączki i będzie okej 😀
- AutorOdp.