• Autor
    Odp.
  • franus
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Mam takie panie. Czy włosy łonowe rona dluzsze i gesciejsze gdy sie je ogoli? Gole od jakiegos czasu ale chcialem isc na calosc i ogolic wszytskie. I moje drugie pytanie jak ogolic jadra? maszynka nie da rady chyba bo mozna sie pozacinac mozemi ktos podopowie. z gory dziekuje i pozdrawiam.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

dzialaj maszynka albo kremem do depilacji, proste

franus
    Member
    • Bywalec

Ale jak jest z tym odrastaniem?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

to mit
    jak idziesz do fryzjera to ci potem rosna dluzsze i gesciejsze wlosy??
    to takie same wlosy przeciez

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

no pewnie ze sa dluzsze i mocniejsze. czarne, twarde, mocne. wiadoma sprawa. a czym sie golic… hmmm a po co facet ma tam sie golic. mi tam nie potrzeba zeby sie moj golil, jakies to takie malo meskie wg mnie. no ale jak kto lubi.

franus
    Member
    • Bywalec

Nie ma problemow ze swoja meskoscia wiec czy si gole czy nie jstem taki sam;) a po co? hm… a po co robi sie cos pierwszy raz? 😉
    Proste. Nowosc. Zobaczyc jak to jest. zmienic cos w sobie. Po to sie w koncu zyje:)

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Niestety rosną szybciej, są mocniejsze i grubsze 🙁

jak ogolisz się raz by zobaczyć jak to jest to nie będzie większej różnicy, jeżli zaczniesz robić to regularnie to po pewnym czasie zobaczysz…

najgorsze jednak nie jest to, że one szybciej odrastają, tylko podrażnienia jakie się robią później – krosty, swędzenie… trzeba wówczas te miejsca odpowiednio pielęgnować ale jest ciężko, ciężko…

PS. mi się podoba kiedy facet jest tam ogolony… może nie cały ale generalnie pewne czynnożci są dla mnie dużo przyjemniejsze 😀

poza tym latem, gdy jest ciepło a nawet gorąco jest to pewna forma higieny … podobnie jak z włosami pod pachami…

😆

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Nestety, ale włosy stają sie mocniejsze po goleniu. Są i dłuższe i ciemniejsze i twardsze.

Dla mnie facet nie musi ani sie golic ani byc owłosiony-to już jego sprawa. Ale tak na prawdę nie chciałabym aby był całkowicie „na zero” lub miał tam wyjątkowo obfity busz… 😉

I jeszcze wtrącę moje 3 grosze do meskich wlosow pod pachami… chyba bym smiechem wybuchneła na widok golych pach u mojego chlopaka 😆 facet ma byc facet a nie lalka

Cleo
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

I jeszcze wtrącę moje 3 grosze do meskich wlosow pod pachami… chyba bym smiechem wybuchneła na widok golych pach u mojego chlopaka 😆 facet ma byc facet a nie lalka

chodziło mi o damskie włosy pod pachami 😀 ale jeżli chodzi o mężczyzn
    to też wole krótsze.. nie ze względu na estetykę ale higienę

a co powiedziecie na golenie przez mężczyzn nóg? 😯 kolarze golą 😆 😆

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a co powiedziecie na golenie przez mężczyzn nóg? 😯 kolarze golą 😆 😆

😆 😆 😆

u mnie w klasie w liceum byl taki jeden geniusz, ktory przez rok mial gladsze nozki od wszystkich dziewczyn razem wzietych 😀
    za to jak pozniej skonczyl z goleniem… wyobrazcie sobie 😆 😆

Cleo
    Member
    • Zasłużony

ja też miałam kolegę w liceum co sobie golił włażnie ze względu na rowery 😛
    najżmieszniej wyglądało to na basenie które mieliżmy wspólnie niestety ;p

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

ja podgalam, i są twardsze 🙂

katzi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

depilowanie stref intymnych moze wyjatkowo podrazniac, tak samo jak pach i nog, dlatego ja polecam golarki elektryczne. Co prawda zostawiaja delikatne „odrosty”, ale leprze to niz zaczerwieniona skora z krostami.
    Moj facet raz sprobowal sie ogolic i zrezygnowal bo powiedzial ze mocno kuje i swedzi jak odrastaja heheheh
    Chlopaki, jezeli wam i waszym partnerkom jest to obojetne to nie utrodniajcie sobie zycia.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Włosy łonowe"

Przewiń na górę