Alli na odchudzanie…

• Autor
    Odp.
  • zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

Trochę kojarzy mi sie z Ali Babą 😉 Ale czy ktoż to stosował? Jżli tak, to czy warto? [usunięto_link]
    Pozdrawiam!

alma
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja myżlę, że konkretnie jest to kolejny wyciągacz kasy z kieszeni. Wyraźnie jest tam napisane, że pozwala schudnąć nam o 50% więcej niż stanie się to tylko przy diecie – zamiast ALLI weź skakankę i poskacz trochę i będzie Ali – za free:-)))

Orinutka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Osobiżcie odradzam,
    ten preparat, w większej dawce był kiedyż tylko na receptę.
    Sama bym sobie go nie kupiła.

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Ja nie wierze w takie preparaty,mnie jedynie pomogła zelixa jak sie kiedys odchudzałam,tylko,ze zelixa jest na recepte i musiałam sobie zrobic badania zanim zaczełam ja brac.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Jak każdy preparat pomoże dopiero kiedy suplement połączymy z odpwoiednią dietą i ruchem! Więszożć ze spalaczy tłuszczu jest zaprojektowana tak,że wyjątkowo uaktywnia pokłady zalegającego tłuszczu gdy się ruszamy-wtedy pomaga szybciej czerpać energię z rezerw tłuszczowych,działając termogenicznie podnosi temp ciała i zwiększa znacznie spalanie wysiłkowe,może pomagać w podkręcaniu tempa metabolizmu…

Więc generalnie kupcie sobie co chcecie do zażywania-i tak najważniejsza jest odpowiednia dieta i sport. Suplement tylko wspomaga. ja ze swojej strony polecam różne spalacze sportowe ze sklepów z odżywkami dla kulturystów i fitnessek (Animal Cut,Trec Clenburexin,Olimp ThermLine II…)

A to całe Alli to wg mnie marketing na dużą skalę-widziałam ostatnio w empiku grubażną książkę Alli-która ma niby wspomagać odchudzanie. Więc i preparat i książka=nastawienie na większe zarobki!

krycha78
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Co to za preparat na odchudzanie jak masz go stosować z dietą – niby jak to ma zadziałać. Jak dla mnie to jest to marne wyciąganie pieniędzy.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Jak to co za preparat który ma się stosować z dietą?! 😯
    każdy tak działa-musi być ruch i dieta i dopiero na końcu suplementy,żeby wszystko grało i efekty były-nie jesteżmy małymi dziećmi nie wierzmy w bajki,ze jedząc co popadnie a jedynie łykając cud-pigułki super schudniemy…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Alli na odchudzanie…"

Przewiń na górę