- AutorOdp.
- 24 pa藕dziernika 2009 at 13:32
Witajcie kochane !
Sluchajcie ostatnio znalazlam stronke, gdzie maja bardzo tanio swietne preparaty na odchudzanie ! I zauwazylam, ze jest konkurs i mozna wygrac dowolny zestaw w zaleznosci od Naszych preferencji 馃檪 I do tego dodaja konsultacje z dietetykiem na 2 tygodnie !!!
[usuni臋to_link]
Co sadzicie o tych zestawach ? Olej z rekina jest bardzo drogi, a slyszalam, ze ma wszechstronne zastosowanie !27 pa藕dziernika 2009 at 14:45no zbyt tanie to one nie s膮 馃槢
to jest w tabletkach? pewnie bym mia艂a problemy z po艂ykaniem, dlatego wol臋 hydrowitaminy28 pa藕dziernika 2009 at 14:17Generalnie p艂ynne suplementy lepiej i szybciej si臋 wch艂aniaj膮…
28 pa藕dziernika 2009 at 22:45Rzeczywi偶cie nic nie szkodzi spr贸bowa膰 szcz臋偶cia w konkursie, ale nale偶y pami臋ta膰, 偶e same suplementy czy spalacze nie wystarcz膮, nale偶y te偶 regularnie 膰wiczy膰. Przy wysi艂ku fizycznym b臋dzie efekt. Wiem po sobie. Ja jednak korzystam z oferty hellhound.pl, gdy偶 jest bardziej bogatsza. Pozdrawiam i nie zapomnijcie o 膰wiczeniach:)
30 pa藕dziernika 2009 at 23:53z tego co wiem, to sama nazwa suplementy to uzupelnienie diety, a niektore skladniki dobrze dobrane pomagaja przy zrzucaniu kilogramow.
31 pa藕dziernika 2009 at 11:23[usuni臋to_link] wrote:
Generalnie p艂ynne suplementy lepiej i szybciej si臋 wch艂aniaj膮…
no wiem w艂a偶nie, dlatego zamiast 艂yka膰 tabletki wol臋 p艂ynn膮 wersj臋 馃檪
podobno z tabletki przyswajamy tylko 25%3 listopada 2009 at 23:34[usuni臋to_link] wrote:
podobno z tabletki przyswajamy tylko 25%
Ooo tego to nie wiedzia艂am, ale ja za tabletkami nie przepadam 馃槙 Forma mi nie odpowiada
17 listopada 2009 at 15:18Na pierwszy rzut oka te suplementy wygl膮daj膮 jak dzemy babci Gieni, a nie preparaty na odchudzanie 馃檪
Gdybym nie by艂a wierna suplementom CaliVita z suplementydiety.istore.pl to pewnie bym cos od nich zam贸wi艂a a tak… nie chce wprowadza膰 mojego organizmu w zawirowania suplementowe 馃槢25 listopada 2009 at 21:19Hehe masz racj臋- ka偶dy powienien znale藕膰 co偶 odpowiedniego dla siebie. Ja uwa偶am, ze idealne suplementy powinny zawiera膰 wy艂膮cznie naturalne sk艂adniki:) Co Wy na to?
1 grudnia 2009 at 08:22Zgadzam sie, choc ostatnio zazywam l-karnityne direct- substancje, ktora pomaga zamienic tluszcz w energie (duzo codziennie cwicze i to wzmacnia moje miesnie). I ta l-karnityna znajduje sie w ludzkim organizmie. Wiec w sumie, jest to naturalna substancja. Nie ma po niej skutkow ubocznych.
1 grudnia 2009 at 13:54Suplementy diety s膮 bardzo pomocne w sytuacji, kiedy borykamy si臋 z nadwag膮, zawsze trzeba pami臋ta膰, 偶eby dobra膰 odpowiedni suplement, 偶eby nam nie zaszkodzi艂. ja sama nie wiedzia艂am gdzie i jak kupi膰 dobre suplementy, a偶 znalaz艂am sklep hellhound.pl. Kupi艂am nie tylko „spalacze t艂uszczu”, ale te偶 rower, kt贸ry postawi艂am w pokoju i je偶d偶臋 kiedy tylko przyjdzie mi ochota:)
2 grudnia 2009 at 08:38Ja tez mam rowerek ;). I tez uwazam, ze podstawa w walce z tluszczem sa cwiczenia.
2 grudnia 2009 at 11:58[usuni臋to_link] wrote:
Rzeczywi偶cie nic nie szkodzi spr贸bowa膰 szcz臋偶cia w konkursie, ale nale偶y pami臋ta膰, 偶e same suplementy czy spalacze nie wystarcz膮, nale偶y te偶 regularnie 膰wiczy膰. Przy wysi艂ku fizycznym b臋dzie efekt. Wiem po sobie. Ja jednak korzystam z oferty hellhound.pl, gdy偶 jest bardziej bogatsza. Pozdrawiam i nie zapomnijcie o 膰wiczeniach:)
A jakie tam s膮 koszta przesy艂ki? Szuka艂am ale nie mog臋 znalesc.
2 grudnia 2009 at 14:58Je偶li chodzi o hellhound.pl i koszty przesy艂ki to wysy艂am linka [usuni臋to_link]. Na stronie hallhound.pl jest wszystko w zak艂adce koszty i zasady wysy艂ki:) pozdrawiam:)
4 grudnia 2009 at 10:00Ja kupuj臋 najcz臋偶ciej CaliVit臋, na suplementydiety.istore.pl/pl. Przy moim trybie pracy potrzebuj臋 czego偶 co mnie powstrzyma przed jedzeniem w 偶rodku nocy, poprawi mi cer臋 i jako偶 wzmocni organizm. Bra艂am suplementy z chromem, magnezem i cynkiem. Mia艂am po nich zawsze lepsz膮 cer臋 i mniejsze 艂aknienie. Teraz zamierzam zam贸wi膰 Smokerade dla palaczy, mam nadziej臋 偶e to mnie zmotywuje do rzucenia, bo pal臋 jak smok. Wiecie czy to dzia艂a?
- AutorOdp.