- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2020 at 22:16
w lecie używam dużo mnie kosmetyków, rano myję buzie, nakładam krem i na usta pomadkę ochronną, mój hicior na lato to oeparol sunnyday, świetnie chroni usta przed wysuszeniem przy okazji też przed promieniowaniem uv bo ma filtr
14 sierpnia 2020 at 11:06Dla mnie hitem ostatnio jest puder transparentny 😀 Dopiero poznałam i się zachwycam 😀
18 sierpnia 2020 at 22:47nie używam za dużo kolorówki, więc jeśli mogę polecić to produkty bardziej pielęgnacyjne, w lecie w torebce zawsze oprócz chusteczek mam pomadkę ochronną, fajna jest oeparol sunnyday, ma olej z wiesiołka i filtr spf
20 sierpnia 2020 at 20:34Ja też akurat kolorówki nie używam na co dzień dużo, ale staram na dobrej jakości pielęgnację. Ważne, żeby kosmetyki miały naturalny skład, od jakiegoś czasu używam tych z marki Aegli Premium Organics, kupiłam kiedyś na próbę krem i moja skóra naprawdę odżyła.
20 października 2020 at 22:07Marka Bielenda, jak dla mnie nr 1. Polskie i bardzo dobre kosmetyki. Polecam spróbować tą naturalną linie Eco Nature, cudowna moc roślin
- AutorOdp.