- Ten temat ma 320 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 1 tydzień, 5 dni temu przez
Tatiana02.
- AutorWpisy
- 13 sierpnia 2020 o 22:16 #211507
w lecie używam dużo mnie kosmetyków, rano myję buzie, nakładam krem i na usta pomadkę ochronną, mój hicior na lato to oeparol sunnyday, świetnie chroni usta przed wysuszeniem przy okazji też przed promieniowaniem uv bo ma filtr
14 sierpnia 2020 o 11:06 #211514Dla mnie hitem ostatnio jest puder transparentny 😀 Dopiero poznałam i się zachwycam 😀
18 sierpnia 2020 o 22:47 #211523nie używam za dużo kolorówki, więc jeśli mogę polecić to produkty bardziej pielęgnacyjne, w lecie w torebce zawsze oprócz chusteczek mam pomadkę ochronną, fajna jest oeparol sunnyday, ma olej z wiesiołka i filtr spf
20 sierpnia 2020 o 20:34 #211561Ja też akurat kolorówki nie używam na co dzień dużo, ale staram na dobrej jakości pielęgnację. Ważne, żeby kosmetyki miały naturalny skład, od jakiegoś czasu używam tych z marki Aegli Premium Organics, kupiłam kiedyś na próbę krem i moja skóra naprawdę odżyła.
20 października 2020 o 22:07 #211747Marka Bielenda, jak dla mnie nr 1. Polskie i bardzo dobre kosmetyki. Polecam spróbować tą naturalną linie Eco Nature, cudowna moc roślin
9 lipca 2026 o 11:27 #236852Hej! Ja od siebie dorzucę coś trochę z innej beczki – u mnie zamiast tony balsamów ujędrniających genialnie sprawdza się po prostu szczotkowanie na sucho. Skóra jest po tym niesamowicie gładka i napięta!
Tylko jedna mała rada: mega ważna jest dobra szczotka, więc polecam zrobić mały research przed zakupem, żeby nie zedrzeć sobie skóry ostrym włosiem. Jeśli chcecie zgłębić temat, to podrzucam bardzo pomocny artykuł o tym, jak zacząć i na co zwrócić uwagę, https://liczeowce.pl/blog/rytual-szczotkowania-na-sucho-dlaczego-jakosc-wlosia-ma-kluczowe-znaczenie Fajnie i prosto to tam wyjaśnili, więc warto zerknąć!
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.