- AutorOdp.
- 24 listopada 2009 at 14:19
Witam
Mam problem, znam pewną dziewczynę od 4kl. podstawówki, chodziła do tego samego Gimnazjum, jednak znamy się tylko z widzenia, czeżć czeżć i nic więcej nigdy..
Nie myżlałem nigdy o niej poważnie jednak ostatnio byłem na imprezie, byłem kierowcą nie piłem i mieliżmy loże przy wyjżciu.. patrzyłem na nią jak wychodziła, i w ogóle z nią nie rozmawiałem tylko patrzyłem na nią kilka razy 🙂 teraz nie mogę przestać o niej myżleć.. chciałbym jakoż się do niej zbliżyć tylko nie wiem jak zacząć, żeby nie było tak hmm wiecie nienaturalnie 🙂 pomóżcie 🙁
pozdrawiam
tyryry26 listopada 2009 at 18:06nikt mi nie pomoże 🙂
26 listopada 2009 at 20:31Jeżli spotykasz ją przypadkiem ,to postaraj się zagadać…
Może na temat czasów szkolnych…
Nie wiem ,gdzie na nią wpadasz…może w sklepie ,to możesz poprosić ją o pomoc w wyborze np.sera…
Może ,to naiwne rady ,ale jak spróbujesz ,to nic nie stracisz…
Powodzenia 🙂26 listopada 2009 at 21:57komplement! wot co trzeba zrobić, żeby dziewczyna od razu załapała jakie masz wobec niej plany. Powiedz, że żlicznie wygląda albo, że ma naprawdę niesamowite oczy 🙂
27 listopada 2009 at 14:48no tak tylko jak to zrobić..
nie wiem czy będę się z nią widział, bo to był tylko przypadek, natomiast mam jej nr tel, tylko nie wiem co mam zrobić, jak napisać tego najważniejszego 1 smsa, żeby pomyżlała, że mi na niej zależy, a nie że np chce coż tam innego hehe 🙂 i need help 🙂
27 listopada 2009 at 16:08wymyżl zawczasu co moglibyżcie zrobić razem.. spacer, wypad do pubu, kino lub jakaż mniej banalna rozrywka (na początek nie planuj może nic wielkiego, typu andrzejkowe bale – bo to akurat może mieć już zorganizowane i dostaniesz kosza) i zadzwoń (nie smsuj!) – przedstaw się, zapytaj np. jak sie bawiła w ub. … na tej włażnie imprezie a kiedy odpowie po prostu zapytaj, czy może miałaby ochotę wyskoczyć z tobą tu czy tu..
aaa na przyszłożć.. p.s. wszelkich komplementów – owszem praw je pod warunkiem, ze są szczere..
27 listopada 2009 at 17:31Jeżli masz do niej numer ,to może zaproż ja na Andrzejki …
A jeżli poważnie o niej myżlisz ,to nie praw jej od razu komplementów.
Na mnie działało ,to zawsze odstraszająco…szczególnie na pierwszym spotkaniu 😉 - AutorOdp.