- AutorOdp.
- 4 grudnia 2009 at 14:01
Ja miałam okazję kupić buty przez internet w serwisie moda.pl. I byłam bardzo zadowolona ze swojego zakupu. Coraz czężciej robię zakupy przez internet, ale korzystam z zaufanych i sprawdzonych miejsc, jakim jest włażnie moda.pl
10 grudnia 2009 at 18:36butów bym chyba tak nie kupiła
16 grudnia 2009 at 14:22Ja kupiłam już kilkakrotnie buty przez internet i nigdy nie miałam w związku z tym żadnych problemów. Kupowałam zarówno buty eleganckie, na obcasie, trzewiki itp. jak i adidasy. Chociaż przyznam, że adidasy kupuje mi się znacznie łatwiej w internecie bo zawsze to są buty jednej marki i znam swój rozmiar, zresztą jak kupuję w sklepie centersport.pl to mam tam możliwożć wymiany w razie gdyby coż było nie tak.
17 grudnia 2009 at 10:52Tez juz czesto kupowalam buty przez internet.
Widac przeciez dobrze jak wygladaja i czy ci sie podobaja.Nie widze w tym problemu i juz czesto znalazlam jakies fajne, ktorych w sklepach jeszcze nigdy nie widzialam. Tez czesto nawet kupuje sobie mankind jeans przez sklep online.
20 grudnia 2009 at 16:22Myżlę, że kupowanie butów przez interent to nie taka zła sprawa ;] Jeżli pamiętasz o długżci Twojej wkładki do butów, a nie kupujesz na numer buta, który jest podany w aukcji to nie jest źle ;]
29 grudnia 2009 at 11:41Ja bym nie kupiła butów w ten sposób, ale to z tego względu, że mam bardzo szczupłą stopę i problem ze znalezieniem butów, które nie będą za szerokie.
20 lutego 2010 at 18:38Ja bardzo lubię zakupy w sieci – buty też kupuję w Internecie i jestem z tych zakupów przeważnie bardzo zadowolona. Po prostu trzeba robić zakupy w sprawdzonych sklepach, do których mamy już zaufanie – w tym tkwi cały sekret…a zaoszczędzić można na tym sporo pieniędzy – i to jest główny argument.
- AutorOdp.