• Autor
    Odp.
  • szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Postanowiłam zmienić nieco styl życia i postanowiłam zacząć biegać oraz chodzić na fitness, wiem, że jak się uprawia sport to ważne jest, żeby mieć odpowiednie buty. Dlatego zaczęłam od zakupu dobrych butów do biegania i kupiłam buty new balance. Wiem, że one są bardzo dobre a wy jakie buty macie?

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja na siłowni używam butów Adidas z serii Gazelle. Nie są to buty typowe do uprawiania sportu ale mi jest w nich wygodnie.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

New balance do biegania są dobre-w sumie są to typowebuty do biegania włażnie,robią to na czym się najlepiej znają i tak powinno być-mają dobrą amortyzację,trzymają stopę więc ok!

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Ja mam buty nike,w sumie sa to buty przeznaczone do tenisa,ale mi sie dobrze w nich biega,sa wygodne i co najwazniejsze sa wysokie co zmniejsza ryzyko skręcenia kostki.Ale ja bym ci bardziej polecała adidasy firmy Adidas,jak grałam w kosza to sa najtrwalsze i sa nie drogie.

Anika80
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Większożć marek sportowych, znanych oczywiżcie produkuje bardzo dobre buty, które idealnie nadają się do biegania, wszystkie mają mniej więcej taką samą żywotnożć. Ja w tym roku zainwestowałam w buty sportowe specjalne do biegania zimą, z antypożlizgową podeszwą, kupiłam też na fa-pol.pl ubranie do ćwiczeń, bluzka i spodnie marki Under Armour – żwietna rzecz nie tylko na zimę. Te ciuchy pochłaniają pot, więc spokojnie można w nich ćwiczyć czy biegać również latem. Mi bardzo się przydały.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

do biegania polecam buty adidas powerflex – przewiewne i bardzo wygodne

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bieaganie"

Przewiń na górę