• Autor
    Odp.
  • asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Był ktoż kiedyż na całodobowym badaniu hormonów w szpitalu? Ja mam iżć 20 stycznia na 3 dni do szpitala na takie badania i kompletnie niemam pojęcia jak to będzie wyglądało.

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

Acha zapomniałam napisać w czym tkwi mój problem. Ciągle tyje i baardzo ciężko jest mi schudnąć a do tego mam zaburzenia miesiączkowania. Czasem mam taki słaby okres, że mogłabym chusteczki higienicznej używać zamiast podpaski a bywało, że nie dostawałam wogóle.

bernasia5
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 25
    • Bywalec

myslę, ze chodzi o hormon tarczycy(może się mylę, nie wiem). Nigdy nie miałam takiego badania

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

Oprócz tarczycy będę mieć badane również hormony nadnerczy i przysadki mózgowej i sama niewiem co jeszcze. Najbardziej mnie interesuje co oni będą robić, że zajmie im to aż trzy dni.

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja tak byłam w szpitalu na kompleksowych badaniach hormonalnych. generalnie robią tam usg, badania krwi, cukier (tak, że musisz wypić glukozę i potem co ileż tam pobierają krew – budzą też w nocy na to). kurczę, nie pamiętam dokładnie, jak to wszystko wygladało, ale nic szczególnego nie robili

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

Dobrze wiedzieć cokolwiek:) Dzięki wielkie.

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

A nie pamietasz może jak to jest z jedzeniem? No bo badania krwi robi sie naczczo a te badania opierają się głównie na badaniach krwi. No ale chyba nie będe musiała byc naczczo przez 3 dni:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Hormony"

Przewiń na górę