Nowy rok z nową wagą!

• Autor
    Odp.
  • evavera
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Witam!
    Mam na imię Ewa i jestem jedną z wielu osób, które się odchudzają. Chciałabym podzielić się swoimi osiągnięciami i jednoczeżnie zachęcić do dyskusji. Włażnie pół roku temu urodziłam dziecko i niestety ale pozostało mi mnóstwo zbędnego ciała w postaci dodatkowych kilogramów (około 17)
    Od dwóch miesięcy stosuję dietę polegającą na odżywianiu komórkowym, czego wynikiem jest ubytek 6 kg i około 10 cm w obwodach. Odkryłam rewelacyjne produkty odżywcze, które są bardzo skuteczne i tak wspaniale działają. Jeżli jesteżcie zainteresowani chętnie się z Wami podzielę wiadomożciami na temat odżywiania komórkowego.

Kryska65
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Nowy Rok to rzeczywiżcie żwietny czas na podjęcie postanowień i ich spełnienie. O tym co zrobić żeby było je łatwiej osiągnąć przeczytałam taki [usunięto_link]

Mam nadzieję że ich was zainspiruje.

evavera
    Member
    • Bywalec

No cóż najważniejszą sprawą jest traktowanie swoich postanowień poważnie oraz wytrwałożć w ich realizacji. Nie zawsze jest to takie proste, dlatego odżywianie komórkowe Herbalife jest nowym sposobem odżywiania, jest czymż więcej niż samo podanie spisu dań, których lepiej jest unikać. Zaczyna się ono przyjmowaniem kompletnego programu odżywczego, który obejmuje wszystkie podstawowe mikroskładniki odżywcze, to jedzenie bez szkodliwych nadmiarów. Jednak jedynym i wiarygodnym sposobem na odchudzanie jest zmiana nawyków żywieniowych.

Kaczolinaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Na czym dokładnie polega to 'odzywanie komórkowe’?

evavera
    Member
    • Bywalec

Większożć z nas, myżląc o zasadach zdrowego odżywiania, przypomina sobie zazwyczaj wytyczne stworzone przez instytucje służby zdrowia, mówiące, że powinniżmy unikać w naszej diecie nadmiernych ilożci składników, które mogą powodować nadwagę i stanowią zagrożenie dla układu krążenia prowadząc do zawału serca lub udaru mózgu. Większożć tych wskazówek zaczyna się od „nie”. Nie jeżć za dużo czerwonego mięsa, ograniczyć ilożć tłuszczów, nie spożywać dużych ilożci cukru, soli itd…. Pomimo tego, że to bardzo dobre rady, pozostaje pytanie, co w takim razie powinniżmy jeżć i w jaki sposób możemy mieć pewnożć, że mamy pod dostatkiem podstawowych substancji odżywczych takich jak witaminy, składniki mineralne, proteiny i pierwiastki żladowe.Odżywianie komórkowe jest programem, który skomponowany został tak, aby komórki ludzkiego organizmu były w pełni odżywione, co umożliwia im wzrost, regenerację i maksymalnie efektywne funkcjonowania. W rezultacie czujemy się i wyglądamy lepiej a nasz organizm jest zdolny bardziej skutecznie bronić się przed chorobami Możemy również kontrolować wagę ciała, jeżeli zachodzi taka potrzeba. Trudno omówić wszystkie aspekty odżywiania i biochemii w kilku zdaniach. Z drugiej strony o wiele prożciej jest spróbować odżywiania komórkowego i poczuć różnicę.

Kryska65
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Większożć z nas, myżląc o zasadach zdrowego odżywiania, przypomina sobie zazwyczaj wytyczne stworzone przez instytucje służby zdrowia, mówiące, że powinniżmy unikać w naszej diecie nadmiernych ilożci składników, które mogą powodować nadwagę i stanowią zagrożenie dla układu krążenia prowadząc do zawału serca lub udaru mózgu. Większożć tych wskazówek zaczyna się od „nie”. Nie jeżć za dużo czerwonego mięsa, ograniczyć ilożć tłuszczów, nie spożywać dużych ilożci cukru, soli itd…. Pomimo tego, że to bardzo dobre rady, pozostaje pytanie, co w takim razie powinniżmy jeżć i w jaki sposób możemy mieć pewnożć, że mamy pod dostatkiem podstawowych substancji odżywczych takich jak witaminy, składniki mineralne, proteiny i pierwiastki żladowe.Odżywianie komórkowe jest programem, który skomponowany został tak, aby komórki ludzkiego organizmu były w pełni odżywione, co umożliwia im wzrost, regenerację i maksymalnie efektywne funkcjonowania. W rezultacie czujemy się i wyglądamy lepiej a nasz organizm jest zdolny bardziej skutecznie bronić się przed chorobami Możemy również kontrolować wagę ciała, jeżeli zachodzi taka potrzeba. Trudno omówić wszystkie aspekty odżywiania i biochemii w kilku zdaniach. Z drugiej strony o wiele prożciej jest spróbować odżywiania komórkowego i poczuć różnicę.

wybacz, ale to o czym piszesz zajmują się dietetycy a nie saszetki. wytyczne instytucji służby zdrowia są poparte badaniami, a stwierdzenia tak/nie mają na względzie dostarczenie organizmowi niezbędnych składników odżywczych (odpowiedni bilans) oraz zminimalizowanie ryzyka chorób wywołanych nieprawidłowym żywieniem.

piszesz „nie jeżć czerownego mięsa” jakbyż doczytał dalej to byż wiedział dlaczego. a to stwierdzenie przez ciebie przytoczone nie jest zawsze prawdziwe.

evavera
    Member
    • Bywalec

Ja nie mam nic przeciwko dietetykom, oni wykonują kawał dobrej roboty, jednak pisząc o odżywianiu komórkowym miałam na myżli to, że sama stosuję produkty Herbalife w postaci pełnowartożciowych koktajli, do tego wspomagam organizm suplementami diety takimi jak multiwitaminy i błonnik, w ten sposób osiągam rezultaty gubiąc zbędne kilogramy. Ponieważ wczeżniej próbowałam różnych diet i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że odchudzanie nigdy nie było tak przyjemne jak jest teraz. Jest również dużo prostsze niż komponowanie różnych zestawów posiłków, na które też trzeba pożwięcić wiele czasu.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Problem z nadwagą niestety jest coraz bardziej powszechny i coraz więcej osób postanawia się odchudzać. Ja też nie mam nic przeciwko dietetykom, bo czasem lepiej jest skonsultować swoją dietę z profesjonalistą. Ja jak chciałam zrzucić kilka kilo zapisałam się na fintess i kupiłam sobie w hellhound.pl l-karnitynę, żeby nieco wspomóc swoje odchudzanie;) I moim zdaniem preparaty wspomagające odchudzanie są bardzo dobre;)

evavera
    Member
    • Bywalec

Suplementacja diety to podstawa!

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Podstawą jest sama dieta i ruch-suplementacja to jedynie dodatek…

LadyDana20
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Chcesz zmienić swoją figurę na szczuplejszą i atrakcyjniejszą?
    Stracić efekt jojo oraz mieć płaski brzuszek?
    Zbliża się wiosna, każdy chce pokazać swe piękne ciało.
    Chcesz stracić nawet 3 do 5kg w miesiąc ??!!
    Wszystko zależy od Ciebie i jest w Twoich rękach. Napisz !

Zapraszam na prywatną konsultację:
    [usunięto_link]
    Bądź zapraszam na gadu 15688813 / skype mr.adam_melion / telefon 793 108 881

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowy rok z nową wagą!"

Przewiń na górę