Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    coolleran
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

GAMUCCIelektroniczne papierosy. Tylko nasze elektroniczne papierosy odzwierciedlą smak prawdziwego papierosa. Produkt z najwyższą mikro-technologią. Twoja alternatywa na rzucenie palenia. Łatwiejszy sposób na zaspokojenie głodu nikotynowego. Łatwo przyswajalna nikotyna. Bez dwutlenku węgla, bez substancji smolistych. Pamiętaj e-papierosy to zdrowsza i tańsza alternatywa dla palenia

Elektroniczny Papieros Gamucci jest całkowicie niepalnym urządzeniem. Nie ma niebezpieczeństwa, samozapłonu ani pożaru! Dodatkowo elektroniczne papierosy zostały przetestowane w Wielkiej Brytanii odnożnie toksykologii i posiadają certyfikaty zgodne z CE i RoHS. Mogą być legalnie używane w pomieszczeniach zamkniętych, w których tradycyjne palenie może być zabronione. Ustawowe definicje z ustawy o zakazie palenia. Palenie odnosi się do palenia tytoniu lub czegokolwiek, co zawiera tytoń, palenie wszelkich innych substancji.

Palenie okreżla bycie w posiadaniu zapalonego tytoniu lub czegokolwiek zapalonego, co w swoim składzie zawiera tytoń, bądź też posiadania jakiejż innej zapalonej substancji. Kluczowymi frazami w legislacji są dym i palenie, ponieważ aby miało miejsce palenie substancja musi zostać zapalona. Elektroniczne Papierosy Gamucci nie są zapalane i nie produkują dymu. Dym, jaki wydobywa się z tego produktu jest spowodowany procesem parowania i jest po prostu nieszkodliwą parą. W wyniku powyższego, nie ma żadnego naruszenia Ustawy Zdrowotnej w trakcie używania tego produktu. Nie ma żadnej potrzeby, niepokoić się faktem, że produkt zawiera nikotynę, ponieważ nie jest on zapalany i się nie spala.

Elektroniczne papierosy Gamucci nie produkują dymu papierosowego, a jedynie bezwonną parę. Nie ma potrzeby posiadania popielniczek, bowiem nie jest produkowany popiół. Nie pozostawiamy niedopałków, więc nie zanieczyszczamy żrodowiska.

Gamucci nie ma tytoniu, nie zawiera substancji smolistych i nie powoduje raka płuc. Tradycyjne papierosy mają ponad 4000 substancji chemicznych. Gamucci nie zawiera żadnych substancji rakotwórczych. Wyglądają i smakują dokładnie tak jak tradycyjne, i są one jeszcze czymż więcej. Są naprawdę zdrowsze i alternatywnie satysfakcjonujące. To jest naprawdę zdrowsza alternatywa.

Witam i zapraszam wszystkich na naszą stronę pożwięconą elektronicznym papierosom:

elektroniczne papierosy, elektroniczny papieros, e-papieros, e-gamucci, gamucci, producent, dystrybutor

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Dla mnie to głupota-jak chcę się wolnic od nałogu to robię wszystko,żeby go rzucić ale napewno nie kupuję sobie elektronicznego urządzenia,które też mnie truje tyle,że mniej i smakuje czymż od czego chcę się uwolnic.

Dobrze,że ja nigdy nie miałam watpliwej przyjemnożci być w szponach tego nałogu…

Może powinni jeszcze wymyżlić dla alkoholików e-butelkę wódki,którą się wciąga czy wdycha i smakuje jak wódka i ma podobne włażciiwożci tyle,że mniejsze:D

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę