kaszka dla dzieci- skuteczna na zrzucenie pare kg?

• Autor
    Odp.
  • leila
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 60
    • Sta艂y bywalec

witam 馃檪
    ostatnio gdzies przeczytalam, ze aby zrzucic szybko pare kg nalezy jesc produkty dla malych dzieci/niemowlat… ponoc szybko sie zrzuca kg… jednak zawsze mi sie wydawalo, iz jest to wrecz tuczace 馃槅

zbliza mi sie 'wesele’ i chcialabym szybko zrzucic brzuszek- oczywisacie wiem, ze to efekt krotkotrwaly ale jednak 馃檪
    slyszalyscie cos o tym??

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ile chcesz zrzuci膰 i w jakim odst臋pie czasu(oczywi偶cie kr贸tkotrwale 馃槈 )?
    O tym jedzeniu zapomnij.

1977dominika
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 46
    • Sta艂y bywalec

Produkty dla dzieci s膮 produktami dla dzieci. Tobie potrzebny jest ruch i zmiana nawyk贸w bo bez tego b臋dziesz w b艂臋dnym kole ca艂y czas.

A teraz odno偶nie kaszki – je偶eli nie b臋dziesz jej 艂膮czy膰 z innymi produktami i b臋dzie to mnie ni偶 1000 kalorii dziennie to te偶 zrzucisz.

leila
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 60
    • Sta艂y bywalec

ile..ciezkie pytanie…po rpostu po zimie strasznei mi sie przybralo, sukien ke kupilam wczesniej i prezentowalam sie w niej spoooro lepiej…wiec chcialabym najpierw w te 2-3tyg zrzucic kg, a pozneij zabiore sie tak na powaznie. bo wiem ze w tym czasie moge sie pozbyc jedynie wody z organizmu. zalezy mi na tym jednak, bo optycznie widac bedzie roznice.
    mam 177cm wzrostu i wazne teraz 68kg 馃槸 馃槸
    a jeszcze pare mies temu wazylam 60… mysle ze ma to cso wspolnego z nowym miejscem zamieszkania, innym trybem zycia i stresem..tak cyz inaczej trzeba cos z tym zrobic… 馃槈

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

i b臋dzie to mnie ni偶 1000 kalorii dziennie to te偶 zrzucisz.

Takie rady zachowaj dla siebie.

[usuni臋to_link] wrote:

w tym czasie moge sie pozbyc jedynie wody z organizmu. zalezy mi na tym jednak, bo optycznie widac bedzie roznice.

Ju偶 sobie odpowiedzia艂a偶 i nie ob偶eraj si臋 na kolejnych 偶wi臋tach 馃槈

Lady_Kala
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Czytajcie wi臋cej plotka i pudelka:D skoro Jennifer Aniston tak schud艂a to Wy te偶 mo偶ecie 馃槅

艂ykaj膮 wszystko jak pelikany… 馃檮

Martusia_87
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Takie kaszki s膮 zazwyczaj niez艂e dos艂adzane.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " kaszka dla dzieci- skuteczna na zrzucenie pare kg?"

Przewi艅 na g贸r臋