- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 20:38
witam 馃檪
ostatnio gdzies przeczytalam, ze aby zrzucic szybko pare kg nalezy jesc produkty dla malych dzieci/niemowlat… ponoc szybko sie zrzuca kg… jednak zawsze mi sie wydawalo, iz jest to wrecz tuczace 馃槅zbliza mi sie 'wesele’ i chcialabym szybko zrzucic brzuszek- oczywisacie wiem, ze to efekt krotkotrwaly ale jednak 馃檪
slyszalyscie cos o tym??6 maja 2010 at 00:04Ile chcesz zrzuci膰 i w jakim odst臋pie czasu(oczywi偶cie kr贸tkotrwale 馃槈 )?
O tym jedzeniu zapomnij.6 maja 2010 at 11:51Produkty dla dzieci s膮 produktami dla dzieci. Tobie potrzebny jest ruch i zmiana nawyk贸w bo bez tego b臋dziesz w b艂臋dnym kole ca艂y czas.
A teraz odno偶nie kaszki – je偶eli nie b臋dziesz jej 艂膮czy膰 z innymi produktami i b臋dzie to mnie ni偶 1000 kalorii dziennie to te偶 zrzucisz.
6 maja 2010 at 13:38ile..ciezkie pytanie…po rpostu po zimie strasznei mi sie przybralo, sukien ke kupilam wczesniej i prezentowalam sie w niej spoooro lepiej…wiec chcialabym najpierw w te 2-3tyg zrzucic kg, a pozneij zabiore sie tak na powaznie. bo wiem ze w tym czasie moge sie pozbyc jedynie wody z organizmu. zalezy mi na tym jednak, bo optycznie widac bedzie roznice.
mam 177cm wzrostu i wazne teraz 68kg 馃槸 馃槸
a jeszcze pare mies temu wazylam 60… mysle ze ma to cso wspolnego z nowym miejscem zamieszkania, innym trybem zycia i stresem..tak cyz inaczej trzeba cos z tym zrobic… 馃槈6 maja 2010 at 16:04[usuni臋to_link] wrote:
i b臋dzie to mnie ni偶 1000 kalorii dziennie to te偶 zrzucisz.
Takie rady zachowaj dla siebie.
[usuni臋to_link] wrote:
w tym czasie moge sie pozbyc jedynie wody z organizmu. zalezy mi na tym jednak, bo optycznie widac bedzie roznice.
Ju偶 sobie odpowiedzia艂a偶 i nie ob偶eraj si臋 na kolejnych 偶wi臋tach 馃槈
6 maja 2010 at 21:56Czytajcie wi臋cej plotka i pudelka:D skoro Jennifer Aniston tak schud艂a to Wy te偶 mo偶ecie 馃槅
艂ykaj膮 wszystko jak pelikany… 馃檮
18 maja 2010 at 00:13Takie kaszki s膮 zazwyczaj niez艂e dos艂adzane.
- AutorOdp.