• Autor
    Odp.
  • anna712
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam,

Mam prawie 17 lat ok. 170 cm wzrostu i 50 kg wagi.
    chciałabym schudnać do lata 5 kg. Moje posiłki wyglądają tak:

Sniadanie:
    2 kromki razowego z serem, salata, szynka, pomidorem albo bułka z serem, pomidorem sałata szynka

Obiad:
    tu bywa różnie, np. dziż zjadlam trzy należniki z dżemem, wczoraj kotlet z piersi z ziemniakami…

Kolacja:
    identycznie co na żniadanie, czasem w ogóle nie jem.

I do tego jem dużo wafli ryżowych gdy jestem głodna. Słodyczy już w ogóle nie jem. Czy mam szanse schudnąć do lata 5 kg 😆 ?
    Ile dziennie zjadam kalorii i ile powinnam ?

Mam jeszcze pytanie odnożnie soków . Nie za bardzo lubię wodę, więc piję nektary wiżniowe tylko firm hortex,fortuna i tymbark. 1 L potrafię wypić w ciągu dwóch godzin. Czy te soki są kaloryczne i jak bardzo? Można je pić podczas odchudzania?

Dzięki za odp 😉

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Kalorii spożywasz zbyt mało 😉

I nie chudnij ,bo masa ciała jak najbardziej ok,a nawet ciut za mało 😉

anna712
    Member
    • Początkujący

No raczej wątpię 😉 Chciałabym być szczupła, a teraz jestem co najwyżej masy żredniej. Najbardziej z bioder i brzucha…

Anonymous
    Member
    • Guru

Daj fote…,bo nie uwierzę.Znam skłonnożci dziewczyn do przesady.

anna712
    Member
    • Początkujący

To nie jest przesada, nie chce być chodzącym szkieletem bo trochę mnie to odrzuca, ale po prostu szczupła 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Daj zdjęcie ,bo nie wierzę żeż taka tłusta 😉 Twoja masa do wzrostu sugeruję raczej braki masy 🙂

madzia11425
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Ooo mówię Ci jesteż bardzo szczupła..ja kończę 17 lat za tydzień mam prawie 170 cm wzrostu a ważę 61 kilo i dopiero niedawno postanowiłam że powinnam nieco schudnąć, mam zamiar schudnąć 6-7 kg żeby ważyć 55-54 kg. najbardziej bym chciała zrzucić brzuch:) uważam też że za mało jesz kalorii ponieważ osoby w naszym wieku jeszcze dojrzewają i powinniżmy jeżć wszystko, czyli 5 posiłków dziennie ale w niewielkich ilożciach..i naprawdę nie wierzę Ci że jesteż gruba, bo tak jak napisałaż ze masz 50 kg to naprawdę musisz być bardzo szczupła..:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 5 kg"

Przewiń na górę