- AutorOdp.
- 7 maja 2010 at 19:53
Witam,
Mam prawie 17 lat ok. 170 cm wzrostu i 50 kg wagi.
chciałabym schudnać do lata 5 kg. Moje posiłki wyglądają tak:Sniadanie:
2 kromki razowego z serem, salata, szynka, pomidorem albo bułka z serem, pomidorem sałata szynkaObiad:
tu bywa różnie, np. dziż zjadlam trzy należniki z dżemem, wczoraj kotlet z piersi z ziemniakami…Kolacja:
identycznie co na żniadanie, czasem w ogóle nie jem.I do tego jem dużo wafli ryżowych gdy jestem głodna. Słodyczy już w ogóle nie jem. Czy mam szanse schudnąć do lata 5 kg 😆 ?
Ile dziennie zjadam kalorii i ile powinnam ?Mam jeszcze pytanie odnożnie soków . Nie za bardzo lubię wodę, więc piję nektary wiżniowe tylko firm hortex,fortuna i tymbark. 1 L potrafię wypić w ciągu dwóch godzin. Czy te soki są kaloryczne i jak bardzo? Można je pić podczas odchudzania?
Dzięki za odp 😉
7 maja 2010 at 20:00Kalorii spożywasz zbyt mało 😉
I nie chudnij ,bo masa ciała jak najbardziej ok,a nawet ciut za mało 😉
7 maja 2010 at 20:02No raczej wątpię 😉 Chciałabym być szczupła, a teraz jestem co najwyżej masy żredniej. Najbardziej z bioder i brzucha…
7 maja 2010 at 20:20Daj fote…,bo nie uwierzę.Znam skłonnożci dziewczyn do przesady.
7 maja 2010 at 20:38To nie jest przesada, nie chce być chodzącym szkieletem bo trochę mnie to odrzuca, ale po prostu szczupła 🙂
7 maja 2010 at 21:07Daj zdjęcie ,bo nie wierzę żeż taka tłusta 😉 Twoja masa do wzrostu sugeruję raczej braki masy 🙂
9 maja 2010 at 10:18Ooo mówię Ci jesteż bardzo szczupła..ja kończę 17 lat za tydzień mam prawie 170 cm wzrostu a ważę 61 kilo i dopiero niedawno postanowiłam że powinnam nieco schudnąć, mam zamiar schudnąć 6-7 kg żeby ważyć 55-54 kg. najbardziej bym chciała zrzucić brzuch:) uważam też że za mało jesz kalorii ponieważ osoby w naszym wieku jeszcze dojrzewają i powinniżmy jeżć wszystko, czyli 5 posiłków dziennie ale w niewielkich ilożciach..i naprawdę nie wierzę Ci że jesteż gruba, bo tak jak napisałaż ze masz 50 kg to naprawdę musisz być bardzo szczupła..:)
- AutorOdp.