- AutorOdp.
- 14 maja 2010 at 09:50
Teraz seniorzy są coraz bardziej aktywni, poznają nowe technologie (jak programy komputerowe, teleopieka, telefonie komórkowe, etc), chcą się aktywizować w społeczeństwie.
Stąd inicjatywy takie jak warszawski clubbing seniorów, kursy komputerowe, łódzki festiwal 'Piernikalia’ czy tworzenie kalendarzy, w których seniorki występują zarówno w rolach modelek jak i fotografek.Znacie podobne aktywnożci seniorów?
22 czerwca 2010 at 16:28długo szukałem portalu gdzie mógłbym spotkać ludzi chcących zrobić coż pożytecznego dla siebie i innych. Znalazłem organizację [usunięto_link] . Może któryż z programów również Ciebie zainteresuje?
22 czerwca 2010 at 16:28długo szukałem portalu gdzie mógłbym spotkać ludzi chcących zrobić coż pożytecznego dla siebie i innych. Znalazłem organizację [usunięto_link] . Może któryż z programów również Ciebie zainteresuje?
13 lipca 2010 at 20:56Mam nadzieję, że na starożć nie stanę się stetryczałą babą, która wiecznie będzie smęcić i narzekać. Widzę siebie jako zawsze użmiechnięta panią pełną werwy, która będzie pokazywać młodzieniaszkom jak należy się cieszyć życiem…zobaczymy co z tego wyniknie 😉
13 lipca 2010 at 20:56Mam nadzieję, że na starożć nie stanę się stetryczałą babą, która wiecznie będzie smęcić i narzekać. Widzę siebie jako zawsze użmiechnięta panią pełną werwy, która będzie pokazywać młodzieniaszkom jak należy się cieszyć życiem…zobaczymy co z tego wyniknie 😉
4 października 2023 at 21:13Rejestracja i logowanie na [usunięto_link] są bardzo proste i szybkie. Proces rejestracji trwa zaledwie kilka minut, a następnie masz dostęp do zakładów sportowych i kasyna. Rejestracja i rozpoczęcie obstawiania było dla mnie łatwe. Ich system bezpieczeństwa jest solidny, więc możesz czuć się bezpiecznie.
16 września 2024 at 20:53Locksmith Kendall is a locally owned and operated business that has been serving the Miami area for over 10 years. We are a full-service locksmith company that can handle any type of lock or key issue that you may have. We are available 24 hours a day, 7 days a week to help you with your locksmith
[usunięto_link] - AutorOdp.