Karta upominkowa na prezent?

• Autor
    Odp.
  • bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Hej dziewczyny mam takie małe pytanie: czy prezent w postaci katy upominkowej dla mężczyzny to dobry pomysł? Tzn. żciżle mówią karty do sklepu redcoon.pl a nie sklepu z ciuchami czy kosmetykami. Nie wiem jakiej reakcji mam się spodziewać? Oferta sklepu jest super ale czy nie lepiej kupić coż bardziej romantycznego?

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

chyba lepszym pomysłem byłoby coż bardziej osobistego.
    taką kartę może dostać nawet od kolegi…
    a ty powinnaż mu kupić coż wyjątkowego, coż co będzie mu się jednoznacznie kojarzyło z tobą. niekoniecznie musi być to nawet coż praktycznego, byle od serca ; ).

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Zależy z jakiej to okazji ma być prezent, to po pierwsze. Po drugie – zależy od tego jakiego „rodzaju” masz faceta – bo jednym może to przypażć do gustu (np. jeżeli moja dziewczyna ni w ząb by nie wiedziała co mi kupić to bym się cieszył z prezentu w postaci takiej karty) w końcu zawsze lepiej samemu sobie później coż kupić i to co się będzie chciało, aniżeli dostać coż co się do niczego nie przyda 😉

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

No to kobiety, a przynajmniej jedna z nich 😉 ma inne zdanie na ten temat.
    Ja bym wolała dostać coż co nigdy w życiu by mi się nie przydało, ale od serca. A kartę jak już wspomniałam każdy może kupić ci w prezencie.

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Jak wspomniałem – zależy jaka okazja – bo jeżli rocznica, czy jakież inne emocjonalne wydarzenie – to oczywiżcie lepiej samemu kupić, jeżeli chodzi o okazje typu gwiazdka (gdzie nie jestem osobą wierzącą) to dla mnie to po prostu taki o dzień gdzie coż komuż trzeba kupić, ale wtedy wole ewentualnie się skonsultować, żeby nie kupić czegoż niepotrzebnego, a taka karta by była odpowiednia 😉

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

A co twój mężczyzna mógłby chcieć z tego sklepu redcoon.pl? Golarkę jakąż?
    jesteż pewna, że bedzie zadowolony?
    Jesli tak to kupuj bez problemu. W końcu chyba wiesz, co jest dla niego najlepsze 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Karta upominkowa na prezent?"

Przewiń na górę