- AutorOdp.
- 4 lutego 2007 at 19:22
Nazywam si臋 Agnieszka, mieszkam w okolicach Krakowa, mam 15 lat 馃檪
4 lutego 2007 at 19:28hallo hallo.. krakow wita 馃檪
milego postowania 馃槢ps. jakie okolice krakowa? tzn jak mozna wiedziec 馃槈
4 lutego 2007 at 19:35Skawina 馃檪
Ale jak czytam niekt贸re tematy to sobie my偶le, 偶e wy niezle doswiadczone jestescie 馃檪
4 lutego 2007 at 20:20[usuni臋to_link] wrote:
Skawina 馃檪
Ale jak czytam niekt贸re tematy to sobie my偶le, 偶e wy niezle doswiadczone jestescie 馃檪
tu si臋 spotykaj膮 r贸偶ne i przer贸偶niaste przedzia艂y wiekowe a co za tym idzie r贸偶ne do偶wiadczenia. Taka kopalnia wiedzy na r贸偶ne tematy po babsku 馃檪 Warto z niej skorzysta膰 czasami 馃檪 呕ycz臋 dobrego postowania 馃檪
5 lutego 2007 at 19:52No witam wszystkie przemilutko 馃槢 ja rez tu nowa choc juz wczwsniej tu zagladalam mysle ze bedzie tu z wami bardzo fajnie pozdrawiam cieplo
5 lutego 2007 at 19:55z g贸ry przepraszam za wszystkie b艂edy ale od urodzenia mieszkam w Niemczech no i czasem ma sie te problemy z pisownia 馃檨 arz mi wtyd ale taka prawda mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi tego za zle? 馃槈
6 lutego 2007 at 11:57@mika20 z de wrote:
z g贸ry przepraszam za wszystkie b艂edy ale od urodzenia mieszkam w Niemczech no i czasem ma sie te problemy z pisownia 馃檨 arz mi wtyd ale taka prawda mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi tego za zle? 馃槈
Nie 馃檪 A nawet my偶l臋, 偶e im cz臋偶ciej b臋dziesz pisa膰 to tym bardziej b臋dziesz doszlifowywa膰 swoj膮 pisowni臋 馃檪 Taka pobierzna nauka 馃槈
9 lutego 2007 at 12:41Witam serdecznie 馃檪
By艂em kilka razy w Krakowie, fajne miasto 馃槈
Zw艂aszcza bar Oskar 馃槈10 lutego 2007 at 18:18Witaj Perla Bardzo serdecznie! co cie tu do nas sprowadza? Pozdrawiam
10 lutego 2007 at 18:54Witam witam 馃槈
A m贸j nos wyniucha艂 takie bardzo fajne forum, gdzie s膮 bardzo fajne, naj艂adniejsze dziewczyny 馃槢 馃槈
I ch臋tnie popisz臋 sobie troszk臋 z Wami 馃榾11 lutego 2007 at 11:07he he dziekujemy za komplement 馃檪 ja tez mam nadzieje ze sie fajnie bedzie z toba pisac
11 lutego 2007 at 11:35Musi by膰 fajnie, nic innego nie wchodzi w gr臋 馃槈 馃榾
- AutorOdp.