- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2010 at 12:26
Zagęszczanie włosów? Polecacie? Macie jakież dożwiadczenie?
4 sierpnia 2010 at 11:37Cudze włosy mogą budzić pewną niechęć, ale jeżli efekt jest faktycznie zadowalający chyba można się pożwiecić?
Pytanie tylko, czy efekt jest zadowalający oraz czy taki zabieg niszczy włosy? Jestem ciekawa, czy tak jak to jest w przypadku przedłużania włosów trzeba go co pare miesięcy powtarzać?4 sierpnia 2010 at 17:23Łysiejesz?
4 sierpnia 2010 at 19:30Kurcze Kowal co ty wiesz o kobietach, bo analizowałam twoje posty raz piszesz jako facet a raz jako niewiem okreżl się
4 sierpnia 2010 at 20:16Może jestem bezpłciowy 😀
4 sierpnia 2010 at 22:25Wiesz a może jesteż homo… co nie skreżla Cię z naszej społecznożci
Ja uwielbiam homo… bo wiem że mnie r
jest miedzy namikobietami to coż???4 sierpnia 2010 at 22:48😆 hehe w tą stronę jakoż mnie nie ciągnęło 😀
4 sierpnia 2010 at 23:04Wiesz dziż jestem wspaniałomyżlna kończę 35, dam spokój ale od jutra nowy zapał. miłej i ciepłej nocy.
Pozdrawiam i wyrazy głębokiego szcaunku5 sierpnia 2010 at 08:56@Kowal, Twoje pytanie jest dosyć niedyskretne¦.
Nie łysieję, po prostu zawsze moim marzeniem były gęste włosy¦5 sierpnia 2010 at 13:45[usunięto_link] wrote:
@Kowal, Twoje pytanie jest dosyć niedyskretne¦.
Nie łysieję, po prostu zawsze moim marzeniem były gęste włosy¦Tak prosto z mostu. Ja bym Ci odradzał,ale rób jak chcesz.Osobiżcie mając czyjeż włosy na głowie nie czułbym się komfortowo.
16 sierpnia 2010 at 11:17Dzięki, płukanki ziołowe to na pewno dobra sprawa, żeby poprawić kondycję włosów. Ja chciałabym jednak znacznie zwiększyć ich objętożć, a pomóc może jedynie zabieg zagęszczenia włosów, dlatego ciekawa jestem opinii osób, które już mają dożwiadczenie w tym temacie 🙂
25 października 2010 at 21:17Zioła nie są tak silne jak np. mezoterapia. Sądzę, ze powinnaż o tym poczytac. Po stronie mojego ojca rodzinka ma problemy z włosami, kuzynka już kilka lat temu poddała się tym zabiegom za granicą, a teraz jej siostra juz w Polsce będzie miała. Dosłownie kilka dni temu była na konsultacjach w klinice Sfera. Zabieg ma polegac na ostrzykiwaniu główki, podaniu substancji rewitalizujących. Oczywiżcie wszytko na znieczuleniu 🙂 efekty widziałam po jej siostrze żwietne, więc tu spodziewamy się analogicznych.
26 października 2010 at 16:48A macie jakiż sposób na to by szybciej rosły ?
26 października 2010 at 17:48[usunięto_link] wrote:
A macie jakiż sposób na to by szybciej rosły ?
Ponoć olejek rycynowy ale to trochę wymaga determinacji:)
- AutorOdp.