- AutorOdp.
- 6 października 2010 at 12:12
Podczas jazdy wieczorem wracając do domu wyleciała mi sarna. Zbiłam sobie prawą lampę, zderzak się urwał a błotnik się zgiął.
Strasznie spanikowałam. Usiadłam w rowie i zaczęłam płakać nie wiedząc co mam robić. Powstał problem ale w końcu przywiozą mi auto na lawecie do domu.
Auto nie było ubezpieczone w autocasco. Powstał problem jak go teraz naprawić. Ile to kosztuje? I gdzie się naprawia takie samochody? Gdzie dostane czężci do auta? Co mam zrobić?? Może jakoż pomożecie??6 października 2010 at 12:16Zobacz Agniesia jaki przypadek…Przed chwilą odpowiedziałem Ci na tego samego posta na innym forum 😉
6 października 2010 at 15:58Czemu nie dobry, ważne aby się nią dobrze zaopiekować i będzie git :).
7 października 2010 at 08:19No możliwe że przypadek bo piszę na różnych forach:) Jak mi się nudzi:) Opowiadam o przeżyciach moich:) A coż w tym złego?
7 października 2010 at 08:49[usunięto_link] wrote:
No możliwe że przypadek bo piszę na różnych forach:) Jak mi się nudzi:) Opowiadam o przeżyciach moich:) A coż w tym złego?
Tylko po co pytać wszędzie o to samo?;)
9 października 2010 at 16:30Wiem o który video-billboard chodzi! 😀 😀 :D. Nawet przechodziłam tamtędy ostatnio, ale po drugiej stronie ulicy i nie podeszłam bliżej bo się spieszyłam ;p Z daleka wygląda to całkiem ciekawie. Słyszałam, że można sobie nagrać filmik stamtąd. Jak to dziala?? 😀
10 października 2010 at 16:30świetna sprawa !Zobaczyć siebie w żwiecie rzeczywistym z dodatkiem animacji !Hoop trafił z pomysłem w dziesiąteczkę ! 😀 😀 😀
10 października 2010 at 21:08Już sie dowiedzialam jak nagrać filmik!! Niebawem wyruszam na łowy pod bilboard! 😆 ehem ehem …uwaga! 🙄 Trzeba wysłać smska na numer 7055 o treżci hoop za 61 groszy i od tego momentu kamerka nagrywa ci filmik 30 sek. a potem wchodzisz na stronke hoop’a i sobie go żcigasz ;))) Ciekawa jestem jak mi pojdzie 😀
10 października 2010 at 21:14[usunięto_link] wrote:
Już sie dowiedzialam jak nagrać filmik!! Niebawem wyruszam na łowy pod bilboard! 😆 ehem ehem …uwaga! 🙄 Trzeba wysłać smska na numer 7055 o treżci hoop za 61 groszy i od tego momentu kamerka nagrywa ci filmik 30 sek. a potem wchodzisz na stronke hoop’a i sobie go żcigasz ;))) Ciekawa jestem jak mi pojdzie 😀
Nelciu_24, hej! życzę powo :ok:
13 października 2010 at 19:08Dzieki ! Ehh dzisiaj nie wypaliła, w korku za długo stałam i mi się odechciało 😥 Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂 Umówiłam się z paczką znajomych i uderzamy niebawem 🙂 A jak tam u was macie już filmik? 😆
13 października 2010 at 19:12to gadamy o wypadku czy o bilbordzie…bo jakos mi to w parze nie idzie
14 października 2010 at 17:23hehe chyba o billboardzie:) Byłam dzisiaj i sie ubawiłam ze szok. Polecam. Filmik swoj też juz mam 😆 😆 Musze jeszcze raz isc ze znajomymi wtedy będą większe żmiechy :))
14 października 2010 at 21:07No to wiadomo przeciez, ze nie samemu:P „nakrece sobie film jak stoje” 😛 To chyba byłby dobry pomysł, żeby tam z chłoapkiem pójżć:) Bezcenne;)
18 października 2010 at 15:47A kto Joanno mówi o staniu ;p Można tańczyć, fikołki robić ;ppp hehe Poza tym jak byż stal to animacje nic by nie robiły, bo włażnie reagują na ruch i w tym ich urok ;p Hooptymistyczne Okno na świat tak trzymnać! HIHI
18 października 2010 at 15:51Ja to nie wiem w takim razie po co tam chodzić, żeby tylko popatrzeć jak inni się wygłupiają?? Włażnie po to on tam stoi, żeby każdy z nas mógł znależć się tym żwiecie Hoop’a i powygłupiać się razem z animacjami. Ja tam te animacje lubie. Trzeba tylko się na to otworzyć. Miłej zabawy 🙂
- AutorOdp.