czekać na niego?

• Autor
    Odp.
  • monika72
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 10
    • Bywalec

mineło 15 lat .kochałam go wtedy i teraz. niestety byliżmy za młodzi aby zrozumieć o co chodzi chcieliżmy wierzyć że to nie miłożć tylko zabawa. on odszedł. nie powiedziałam mu co czułam i on nie mówił.widywaliżmy się sporadycznie ale myżlałam o nim ciągle. póżniej wydawało mi się że jeżeli nie mogę z nim być wyjdę za mąż miałam 26 lat i uczucie że nic mnie nie czeka .chciałam zapomnieć.on wyjechał z Polski. spodkaliżmy się przypadkowo i zaskoczył mnie. mówił że zdał sobie sprawę z tego co nas kiedyż łączyło bo nie było dnia aby o mnie nie myżlał [ja tak czułam te wszystkie lata]oboje uwierzyliżmy że to nasz czas moje małżeństwo od lat waliło się a trwałam w nim ze względu na córkę. rozpętało się piekło. on był w WB ja tu.chciał przylecieć walczyć ale mój mąż zagroził jemu i mi że nas zabije . on znał go wczeżniej uznał że to nie żarty chciał zgłosić ten fakt na policję, ale ja nie chciałam bo dziecko. odszedł jak powiedział dla mnie.nie wiem co jest ze mną że umiem radzić sobie w życiu tak ogólnie a nie potrafię poradzić sobie z tym.mam już dosyć .

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czekać na niego?"

Przewiń na górę