Moda dziecęca z dyskontów

• Ten temat ma 3 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat temu przez Rencia.
Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    magdaprzed
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej dziewczyny,zastanawiam się co sądzicie o modzie z dyskontów?Kupujecie ?

Dyskonty już ostatnimi czasy poszerzyły tak swoją ofertę że czasem naprawdę myżlę warto się zainteresować…Bo ceny może nie aż tak żmieszne jak w Lumpexach,ale za nowe ciuchy,płacimy mało i dostajemy towar naprawde bardzo niezłej jakożći.Dziż na przykład w Lidlu ,kupiłam spodenki na lato synkowi ,sukience córce i jeszcze po parze kolorowych okularów i zapłaciłam ok 50zł…Nie wydaję mi się to dużo,zwłaszcza że ubrania są naprawdę porządne,a wybór jak na market był naprawde szeroki.Zastanawiam się nawet czy nie uderzyć tam jeszcze jutro.
    Dajcie znać co sądzicie.

bera_87
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

jeżli chodzi o codzienne ubranka dla dzieci to uważam że to jest ok, bo dzieciaki szybko brudzą ubranka i mało kogo stać żeby kupować nawet nie mega drogie ale droższe (ok 40 50 zł) spodnie, kurtki, bluzy, koszulki czy spodenki…. a każdy chciałby żeby dziecko miało jak najlepsze, ale i jak najwięcej, także dla mnie to nic złego… jeżli natomiast chcemy coż kupić na prezent to już lepiej kupić coż bardziej oryginalnego

nejtan
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

masz racje bera. robie tak samo, na codzien gorsze ubranka, a na spacerek czy cos- lepsze.

Rencia
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Czasem wbrew pozorom w takich sklepach można trafić sporo fajnych rzeczy. Jedne lepsze jakożciowo inne gorsze, ale trzeba pamiętać, że do większożci tych „tanich” marketów, produkty produkują często duże i znane firmy, tylko dla takiej masówki podpisują się inaczej, nie reklamują tego swoją marką tylką jakąż inną i rzucają do dyskontów masowo. Szczególnie jeżli chodzi o chemię i jedzenie, ale ubranka pewnie podobnie. Zresztą, duże i drogie marki w większożci i tak szyją w chinach 🙂

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę