Prosze was o Pomoc !

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ballack16
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Prosze pomozcie mi, bo nie wiem co mam robic…
    Spotykalem sie przez miesiac z cudowna kobieta. Byla ona pierwsza do ktorej naprawde cos poczulem.
    Poznalismy sie w klubie, a spotkali po 2 dniach od tego zdarzenia. Pisalismy ze soba od rana do wieczora, zafascynowani tym co sie miedzy nami dzialo. Trwalo to 3 tyg, potem jakby znikad zaczela mi odpowiadac zdawkowo, juz nie pisala tak czesto. A od 5 dni wogole nie odpisuje mi na smsy. Dowiedzialem sie od niej ze zanim mnie poznala, to niedawno byla w zwiazku z chlopakiem ktorego nadal kocha:(
    Na poczatku znajomosci zaznaczyla ze nie chce mnie zranic. Nastepnie ze dobrze sie czuje jako szczesliwa singielka.
    Poczulem sie jak zabawka, ktora miala tylko zmniejszyc bol po bylym.
    Co mam teraz zrobic?
    czy olac ja i juz nic nie pisac, mimo ze sumienie mi spokoju nie daje?
    czy wytknac jej ze zle sie zachowala i nie ma klasy by nawet ze mna skonczyc?

Prosze wytlumaczcie mi jej zachowanie jezeli potraficie drogie panie, bo ja juz nic z tego nie rozumiem, a zalezy mi na niej, bo jest inteligentna, rozmawialo mi sie z nia jak z zadna inna, i zalezy mi na niej….

Zaznaczylem na poczatku znajomosci, ze nie jestem typem ktory sie zakochuje od tak, nie szukam przygodnego seksu bez milosci. To uczucie mnie trafilo po 3 tyg, kilku spotkaniach z nia, a teraz chodze z kata w kat i nie wiem co z soba poczac…
    Nigdy nie kochalem, i pragne obdarzyc swa miloscia wyjatkowa kobiete. Czy ona na mnie zasluguje?

Mam 22 lata, kawalek zycia i sporo doswiadczen zyciowych za mna, a jedna kobieta sprawia ze trace glowe. Sam w to nie potrafie uwierzyc.. ale serce boli:(

ballack16
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moze i urazona duma.
    Zachowam twarz, nic nie bede pisal. Dam jej czas, jezeli zrozumie ze znacze cos dla niej, o sama sie odezwie
    nie warto w to brac za wszelka cene
    A do chlopaka twierdzila ze nie chce wracac

pinkiboy
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Dasz radę! Twardy bądź jak ten policjant przed wojną!
    Chłopaki nie płaczą

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę