- AutorOdp.
- 6 lutego 2011 at 18:58
Mamy! mam pytanie! co prawda ja zostałam „tylko” 😉 matką chrzestną u dziecka siostry mej, ale jestem zupełnie niedoswiadczona… a poniewaz wybieram się z wizytą do prawie mojego niemowlaka, zadzwoniłam do siostry z pytaniem, czego potrzebują…a oni mi na to, że mam kupić pampersy „gaga” w Tesco, bo ona słyszała, że są dobre, ale ma za daleko na wyprawę do tego marketu.. bo koleżanka jej zachwalała, że są niedrogie, a przy tym chłonne, itd…
Słyszalyżcie o tych pieluchach? Warto zaryzkować? co prawda ja nie jestem mamą i tak trochę głupio podważać autorytet 😉 A może polecacie coż innego? Dzięki z góry za wszelkie wskazówki!!11 lutego 2011 at 15:27zgodnie z przykazaniem kupiłam i z tego, co siostra mówiła to niezła jakożć za przystępną cenę, wniosek taki, że warto zaryzkować 😉 chociaż ja się wahałam, bo różne opinie krażą w internecie. ale maluchowi siostry póki co pasują Gagi. ale pewnie co dziecko, to inne podejżcie 😉
11 lutego 2011 at 20:48ja kupuje juz dlugo te pieluszki gaga w tesco i ja jestem z nich zadowolona:) i mysle ze moj maluszek tez;) nie ma zadnych odpazen, rzepy dobrze sie trzymają i są mięciutkie:) kiedys faktycznie te pieluszki byly nie zaciekawe, ale teraz przeszly chyba jakas metamorfoze:0 bo są naprawde rewelacyjne za tą cene, najlepiej kupic i sie samemu przekonac co są warte!
12 lutego 2011 at 20:09Podobno są niezłe. Chłonne, mają mocne rzepy i są całkiem niedrogie (z tego co widziałam w sklepie to ok 30PLN). Jeżli Cię poproszono włażnie o nie to może jako nowa „Matka Chrzestna” warto się przejechać i kupić ? 🙂
17 lutego 2011 at 08:44osttanio jak bylam u kolezanki to ona wlasnie miala te pampersy i mowila ze są naprawde ok. wiec i ja postanowilam zakupic zeby zobaczyc, i musze powiedziec ze moge smialo polecic, pieluszki dobrze wchlaniaja wilgoc i nie przeciekają.
20 lutego 2011 at 20:17He..tak udzielając się w pampersowym wątku sama zaczynam się czuć jak młoda mama poznająca tajniki nowej roli społecznej;) ale gagi muszą się sprawdzać, bo mam zakupić kolejne paczki, tym razem dwie ;] jedną dla dzieciaka siostry, a druga „na testy” dla koelżanki siostry. niedługo zacznę pobierać opłaty za transport ;p
27 lutego 2011 at 13:48Czyli Gagi się sprawdziły skoro masz teraz kupić 2 paczki ? 😀 w sumie jak sobie policzysz za transport to może jeszcze na tym zarobisz hehe :P… chociaż dla swojego chrzeżniaka możesz je chyba dowozić za darmo 😛
27 lutego 2011 at 17:22U mnie się sprawdziły, zwłaszcza jak zobaczyłam ile pieniędzy w skali miesiąca kosztują pieluchy 🙂 Córcia ma 5 tygodni, a mnie się wydaje, że kupowaliżmy w tym czasie pieluchy tyle razy, jakby minęło co najmniej kilka miesięcy 🙂 Naprawdę warto kupić tańsze pieluchy, zwłaszcza, że nie widzę różnicy jakożciowej między Gagą a tymi droższymi.
1 kwietnia 2011 at 08:34są ok, tańsze i chyba mniej toksyczne niż pampery. w domu jednak staram sie stosować tradycyjną tetrę. chłopcy od pieluch jednorazowych mogą mieć w przyszłożci problemy z płodnożcią. przegrzewają się jąderka.
2ga sprawa, pampery się nie rozkładają – rożnie nasze wysypisko żmieci, degradacja żrodowiska, etc.
- AutorOdp.