Pytanie do mam o pampersy ;);)

Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    delfina
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Mamy! mam pytanie! co prawda ja zosta艂am „tylko” 馃槈 matk膮 chrzestn膮 u dziecka siostry mej, ale jestem zupe艂nie niedoswiadczona… a poniewaz wybieram si臋 z wizyt膮 do prawie mojego niemowlaka, zadzwoni艂am do siostry z pytaniem, czego potrzebuj膮…a oni mi na to, 偶e mam kupi膰 pampersy „gaga” w Tesco, bo ona s艂ysza艂a, 偶e s膮 dobre, ale ma za daleko na wypraw臋 do tego marketu.. bo kole偶anka jej zachwala艂a, 偶e s膮 niedrogie, a przy tym ch艂onne, itd…
    S艂yszaly偶cie o tych pieluchach? Warto zaryzkowa膰? co prawda ja nie jestem mam膮 i tak troch臋 g艂upio podwa偶a膰 autorytet 馃槈 A mo偶e polecacie co偶 innego? Dzi臋ki z g贸ry za wszelkie wskaz贸wki!!

delfina
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

zgodnie z przykazaniem kupi艂am i z tego, co siostra m贸wi艂a to niez艂a jako偶膰 za przyst臋pn膮 cen臋, wniosek taki, 偶e warto zaryzkowa膰 馃槈 chocia偶 ja si臋 waha艂am, bo r贸偶ne opinie kra偶膮 w internecie. ale maluchowi siostry p贸ki co pasuj膮 Gagi. ale pewnie co dziecko, to inne podej偶cie 馃槈

paczek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ja kupuje juz dlugo te pieluszki gaga w tesco i ja jestem z nich zadowolona:) i mysle ze moj maluszek tez;) nie ma zadnych odpazen, rzepy dobrze sie trzymaj膮 i s膮 mi臋ciutkie:) kiedys faktycznie te pieluszki byly nie zaciekawe, ale teraz przeszly chyba jakas metamorfoze:0 bo s膮 naprawde rewelacyjne za t膮 cene, najlepiej kupic i sie samemu przekonac co s膮 warte!

Marlenqa33
    Cz艂onek
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Podobno s膮 niez艂e. Ch艂onne, maj膮 mocne rzepy i s膮 ca艂kiem niedrogie (z tego co widzia艂am w sklepie to ok 30PLN). Je偶li Ci臋 poproszono w艂a偶nie o nie to mo偶e jako nowa „Matka Chrzestna” warto si臋 przejecha膰 i kupi膰 ? 馃檪

AgnieszkaM
    Cz艂onek
    • Odp.: 11
    • Bywalec

osttanio jak bylam u kolezanki to ona wlasnie miala te pampersy i mowila ze s膮 naprawde ok. wiec i ja postanowilam zakupic zeby zobaczyc, i musze powiedziec ze moge smialo polecic, pieluszki dobrze wchlaniaja wilgoc i nie przeciekaj膮.

delfina
    Cz艂onek
    • Sta艂y bywalec

He..tak udzielaj膮c si臋 w pampersowym w膮tku sama zaczynam si臋 czu膰 jak m艂oda mama poznaj膮ca tajniki nowej roli spo艂ecznej;) ale gagi musz膮 si臋 sprawdza膰, bo mam zakupi膰 kolejne paczki, tym razem dwie ;] jedn膮 dla dzieciaka siostry, a druga „na testy” dla koel偶anki siostry. nied艂ugo zaczn臋 pobiera膰 op艂aty za transport ;p

Marlenqa33
    Cz艂onek
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Czyli Gagi si臋 sprawdzi艂y skoro masz teraz kupi膰 2 paczki ? 馃榾 w sumie jak sobie policzysz za transport to mo偶e jeszcze na tym zarobisz hehe :P… chocia偶 dla swojego chrze偶niaka mo偶esz je chyba dowozi膰 za darmo 馃槢

soojka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

U mnie si臋 sprawdzi艂y, zw艂aszcza jak zobaczy艂am ile pieni臋dzy w skali miesi膮ca kosztuj膮 pieluchy 馃檪 C贸rcia ma 5 tygodni, a mnie si臋 wydaje, 偶e kupowali偶my w tym czasie pieluchy tyle razy, jakby min臋艂o co najmniej kilka miesi臋cy 馃檪 Naprawd臋 warto kupi膰 ta艅sze pieluchy, zw艂aszcza, 偶e nie widz臋 r贸偶nicy jako偶ciowej mi臋dzy Gag膮 a tymi dro偶szymi.

veronica333
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

s膮 ok, ta艅sze i chyba mniej toksyczne ni偶 pampery. w domu jednak staram sie stosowa膰 tradycyjn膮 tetr臋. ch艂opcy od pieluch jednorazowych mog膮 mie膰 w przysz艂o偶ci problemy z p艂odno偶ci膮. przegrzewaj膮 si臋 j膮derka.

2ga sprawa, pampery si臋 nie rozk艂adaj膮 – ro偶nie nasze wysypisko 偶mieci, degradacja 偶rodowiska, etc.

Wy艣wietlanie 9 wpis贸w - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋