Zabezpieczenie drzwi

• Autor
    Odp.
  • Linca
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

skoro i tak zawsze trzeba nosić klucz bo nigdy nie wiadomo kiedy zasilenie nas zawiedzie to po co taki system?

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Hmm, nie wpadłam na to, ale tak mnie mój P namawiał, że zamówiliżmy. Mam nadzieję, że mają jakież zasilanie awaryjne w razie czego, winhaus ma same żwietne opinie, więc myżlę, że i o tym pomyżleli, a nawet jeżli nie to podejrzewam, że sytuacja kiedy nie możemy otworzyć drzwi to przypadek 1 na 1000 000.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

ja mam drzwi antywlamaniowe 🙂
    jak raz mi ukradziono torebke… to zeby wymienic zamek trzeba bylo kuc dziure w scianie zeby przez framuge sie do niego dostac…

bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

zamek elektryczny – ciekawe rozwiązanie, nigdy nie słyszałam, ale rzeczywiżcie co gdy jest awariia prądu?? napisz jak się sprawuje taki zamek:)

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

też włażnie mnie ciekawi, jak to jest…robi się trochę taka twierdza;D

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Wbijasz kod? Chyba nie jestem na tym etapie by się zdecydować na takie rozwiązanie. Wiem komputeryzacja etc. ale co jak zamek się „zepsuje”?

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Nie wiem, ja bym się obawiała takiego zabezpieczenia. Po za tym kod elektryczny można zawsze złamać, tak jak z hasłami do komputera etc. Jednak co dobrej klasy zamek do zawsze lepsze zabezpieczenie. Ja zaufałam zamkom od Gerdy i jestem zadowolona. Raczej bym się bała takich elektrycznych zabezpieczeń, bo to nigdy nie wiadomo.

Margerita80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

My jak rozglądaliżmy się za drzwiami, to zaskoczyły nas na plus klasy zabezpieczeń w drzwiach Gerdy. Chyba żadna inna firma w tej cenie nie oferuje tego typu jakożci.

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Ja tutaj nie przesadzałabym z zabezpieczeniami,wystarczą tylko dobre drzwi na dolny i górny zamek,wtedy naprawdę ciężko będzie je komuż sforsować i otworzyć.

Agissa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

My zawsze (no może nie zawsze, ale od długiego już czasu) mieliżmy zamki gerdy i zawsze byliżmy z nich zadowoleni, bo dobrze się trzymały, nie było z nimi kłopotów. Drzwi zresztą też ich mieliżmy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zabezpieczenie drzwi"

Przewiń na górę