- AutorOdp.
- 16 marca 2012 at 11:58
skoro i tak zawsze trzeba nosić klucz bo nigdy nie wiadomo kiedy zasilenie nas zawiedzie to po co taki system?
19 marca 2012 at 13:03Hmm, nie wpadłam na to, ale tak mnie mój P namawiał, że zamówiliżmy. Mam nadzieję, że mają jakież zasilanie awaryjne w razie czego, winhaus ma same żwietne opinie, więc myżlę, że i o tym pomyżleli, a nawet jeżli nie to podejrzewam, że sytuacja kiedy nie możemy otworzyć drzwi to przypadek 1 na 1000 000.
27 marca 2012 at 15:21ja mam drzwi antywlamaniowe 🙂
jak raz mi ukradziono torebke… to zeby wymienic zamek trzeba bylo kuc dziure w scianie zeby przez framuge sie do niego dostac…16 kwietnia 2012 at 09:28zamek elektryczny – ciekawe rozwiązanie, nigdy nie słyszałam, ale rzeczywiżcie co gdy jest awariia prądu?? napisz jak się sprawuje taki zamek:)
16 kwietnia 2012 at 12:10też włażnie mnie ciekawi, jak to jest…robi się trochę taka twierdza;D
6 lipca 2012 at 11:58Wbijasz kod? Chyba nie jestem na tym etapie by się zdecydować na takie rozwiązanie. Wiem komputeryzacja etc. ale co jak zamek się „zepsuje”?
25 kwietnia 2014 at 20:59Nie wiem, ja bym się obawiała takiego zabezpieczenia. Po za tym kod elektryczny można zawsze złamać, tak jak z hasłami do komputera etc. Jednak co dobrej klasy zamek do zawsze lepsze zabezpieczenie. Ja zaufałam zamkom od Gerdy i jestem zadowolona. Raczej bym się bała takich elektrycznych zabezpieczeń, bo to nigdy nie wiadomo.
17 sierpnia 2014 at 07:23My jak rozglądaliżmy się za drzwiami, to zaskoczyły nas na plus klasy zabezpieczeń w drzwiach Gerdy. Chyba żadna inna firma w tej cenie nie oferuje tego typu jakożci.
1 października 2014 at 09:17Ja tutaj nie przesadzałabym z zabezpieczeniami,wystarczą tylko dobre drzwi na dolny i górny zamek,wtedy naprawdę ciężko będzie je komuż sforsować i otworzyć.
4 maja 2015 at 10:28My zawsze (no może nie zawsze, ale od długiego już czasu) mieliżmy zamki gerdy i zawsze byliżmy z nich zadowoleni, bo dobrze się trzymały, nie było z nimi kłopotów. Drzwi zresztą też ich mieliżmy.
- AutorOdp.