- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 1 miesiąc temu przez
sikorka11.
- AutorWpisy
- 28 kwietnia 2011 o 15:33 #8230
Witam,chodzę do 3 klasy liceum.I mam pewien problem.Wydaję mi się,że wpadłam w oko mojemu nauczycielowi matematyki.Cały czas się na mnie patrzy.Na przerwach,gdy siedzę sobie spokojnie zaczepia mnie,pyta się dlaczego jestem smutna,czemu siedzę sobie sama.Cały czas się do mnie użmiecha i nawet organizuje w szkole spotkania na które mnie cały czas zaprasza.Kilka razy wszedł za mną do damskiej toalety chciał coż powiedzieć,ale były tam inne dziewczyny.Nie jeden raz złapałam go na dłuższym spojrzeniu w moją stronę,jak idę do szkoły to często obserwuje mnie zza okna pokoju nauczycielskiego.Oczywiżcie nie ma żony i dzieci,ani narzeczonej.Ale mam taki problem,że mnie okłamuje. Gdy poproszę go o pomoc,żeby wytłumaczył mi temat,bo zgłosił mnie do konkursu i cały czas mi każe przychodzić na spotkania.A jak nie przyjdę to każe komuż po mnie przyjżć nawet jak nie chce. Kiedyż mi proponował zajęcia dodatkowe żeby poprzychodziła a tak trochę poćwiczyć,ale powiedziałam że nie bo sobie żwietnie sama radzę,to tak mnie załatwił z tymi spotkaniami,a na spotkaniach siada blisko mnie,cały czas patrzy się w moją stronę,w oczy.I przez to w szkole zaczęto już o mnie plotkować,że nie wiadomo co z nim robię.To on zawsze mówi mi że wytłumaczy mi ten temat do konkursu,ale gdy przychodzi dzień w którym ma mi go wytłumaczyć nagle mówi że nie ma dzisiaj zajęć .A później okazuje się że były i tak prawie za każdym razem.Wkurza mnie strasznie nie wiem dlaczego tak się wobec mnie zachowuje,mi on się nie podoba,a na dodatek nie chciałam brać udziału w tym konkursie,ale jeżli już mnie zgłosił to oczekuje od niego pomocy,bo to jest ponad program. Co mogę zrobić? (nawet mowa ciała jego wszystko potwierdza-interesuję się psychologią dlatego wiem 😛 )
Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia 🙂29 kwietnia 2011 o 21:07 #188822@izaczek wrote:
masz dwa wyjscia – albo zgłosic to dyrekcji, ale licz się z tym ze wine moze zrzucic na Ciebie
To na pewno,jest strasznie mżciwy i nerwowy.Nikt w szkole go nie lubi.
@izaczek wrote:na własną reke raczej nic nie zdziałasz, poza tym ja na Twoim miejscu nie przychodziłabym na te spotkania sama
Kilka razy byłam,wychodził wtedy parę razy na korytarz,a po co to nie wiem.Dobrze,że się wtedy woźna kręciła a po za tym drzwi były otworzone.
30 kwietnia 2011 o 17:58 #188823Nie wiem po co chodzisz na te spotkania. Co z tego ,że zgłosił Ciebie na konkurs skoro tego nie chciałaż to było zwyczajnie powiedzieć ,że nie chcesz. Nie wiem w ogóle jakim prawem nauczyciel wchodzi do damskiej toalety. Nie patrz się w ogóle na niego, bo zaraz sobie zacznie coż wkręcać. Nie użmiechaj się do niego itd.
1 maja 2011 o 13:03 #188824@Kowal2 wrote:
ie wiem po co chodzisz na te spotkania. Co z tego ,że zgłosił Ciebie na konkurs skoro tego nie chciałaż to było zwyczajnie powiedzieć ,że nie chcesz.
Powiedziałam,że nie chcę,ale on najwidoczniej nic sobie z tego nie zrobił.
Kiedyż na lekcji próbowałam się zasłaniać ręką.Ręka na czoło,tak żeby za bardzo nie było mnie widać 🙂 to on zaraz zaczął mnie zagadywać, schylał się i patrzył co mi jest.I ten jego głupi użmiech do tego. A jak się w ogóle na niego nie patrzę to on zaraz się wygłupia,żartuje itd.Parę dni temu chłopaki sobie ze mną żartowali na korytarzu to on przechodził i powiedział,że ich gruntownie przepyta na lekcji.Tak za nic.1 maja 2011 o 15:01 #188825Taki że jest to ostatni etap – IV i nie chcę żeby moja nauka którą włożyłam w ten konkurs poszła na marne.Pół roku nauki do konkursu dzień w dzień to chyba dużo.
1 maja 2011 o 17:46 #188826@izaczek wrote:
ale mam nadzieje ze dzien w dzien sie z nim nie spotykasz…
Całe szczężcie,że nie.Tak z 2-3 razy w tyg.
@izaczek wrote:ok, bierz udział… ale informuj kogos ze idziesz na te spotkania..
Informuje,tylko że w szkole po 16 jest mało osób.Najwyżej woźna przejdzie.Ale drzwi do sali są na szczężcie otwarte.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.