- AutorOdp.
- 27 września 2011 at 06:31
Witam was dziewczyny pisze bo mam maly problem jestem normalna dziewczyna codziennie biore prysznic i dbam o czystosc osobista ale od dawna meczy mnie jedna rzecz…. Moje brodawki sa jakby zabarwione od bielizny? w sumie nie wiem jak to nazwac nie sa różowe jak na ogól powinny byc tylko takie ciemne jakby szare. czy ktos spotkał się juz z takim czymż? czy jest na to jakas rada??
29 września 2011 at 03:39[usunięto_link] wrote:
Witam was dziewczyny pisze bo mam maly problem jestem normalna dziewczyna codziennie biore prysznic i dbam o czystosc osobista ale od dawna meczy mnie jedna rzecz…. Moje brodawki sa jakby zabarwione od bielizny? w sumie nie wiem jak to nazwac nie sa różowe jak na ogól powinny byc tylko takie ciemne jakby szare. czy ktos spotkał się juz z takim czymż? czy jest na to jakas rada??
Nat23, nie przejmuj się, grunt, że Twoje brodawki są cholernie kobiece 😉
myżlę, że od bielizny i wszystkiego, co nas otacza… nasze czężci ciała mogą mieć różne zabarwienie… pieprz to! najważniejsze jest, jak widzi to Twoja miłożć… nie wątpię, że bardzo pozytywnie :-28 listopada 2011 at 17:36sadze ze po prstu maja taki kolor 😀
a jak sie tym niepokoisz to zpytaj ginekologa przy najblizszej wizycie - AutorOdp.