Może jednak natura?

• Autor
    Odp.
  • Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

nie łatwiejsze by było żledzenie żluzu, okresu i cyklu… oraz temperatury?

tak szalejemy za żabkami w dolinie Rozpudy, za żwiniami, żeby je nie szlachtować dla naszych podniebień, bo podobno to niehumanitarne, dla… innych zwierząt, by cholera nie nosić ich skór na naszych stopach… a fe!

a tak chętnie stosujemy antykoncepcję – która przeczy wszelkim ekologicznym prawidłom obrońców ważek 😀 po prostu chce mi się żmiać do rozpuku!

truje kobiety i czyni w wielu przypadkach bezpłodnożć…
    żeby znów produkować dzieciaki 'in vitro’ 😯

a na końcu zabijać wszelki ciąg DNA w embrionach, no bo to tylko jakież takie zygoty!

ps. wszystkie te moNDre wynalazki po prostu urągają mojej inteligencji! 💡
    sorry, podobno UE, zakazała żarówek powyżej 60W, a nakazała te z rtęcią :-

ps-bis. niedługo będxziemy się musieli pytać Brukseli…
    czy wolno nam wyjżć na spacer do lasu i nazbierać kilka grzybków do torebki z Carrefoura…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

W naszym przypadku natura wygrywa;) Od początku mój mężczyzna powiedział wspaniałomyżlnie, żebym się nie truła jakimiż tabletami i żebym niczego nie łykała.

Hard
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

W naszym przypadku natura wygrywa;) Od początku mój mężczyzna powiedział wspaniałomyżlnie, żebym się nie truła jakimiż tabletami i żebym niczego nie łykała.

Afro, myżlę, że masz mężczyznę nie tylko z… sercem, ale i z… rozumem :-

gratuluję! :ok:

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Piszesz,ze natura- ale jednoczeżnie liczysz się z ryzykiem ciąży,natomiast antykoncepcja w zasadzie ją wyklucza,więc to dwa zupełnie inne podejżcia do tematu.

Hard
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Piszesz,ze natura- ale jednoczeżnie liczysz się z ryzykiem ciąży,natomiast antykoncepcja w zasadzie ją wyklucza,więc to dwa zupełnie inne podejżcia do tematu.

a czemu tak się boisz panicznie tej ciąży? 😆 srój? czy co? :mrgreen:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Może jednak natura?"

Przewiń na górę