- AutorOdp.
- 10 września 2011 at 06:12
nie łatwiejsze by było żledzenie żluzu, okresu i cyklu… oraz temperatury?
tak szalejemy za żabkami w dolinie Rozpudy, za żwiniami, żeby je nie szlachtować dla naszych podniebień, bo podobno to niehumanitarne, dla… innych zwierząt, by cholera nie nosić ich skór na naszych stopach… a fe!
a tak chętnie stosujemy antykoncepcję – która przeczy wszelkim ekologicznym prawidłom obrońców ważek 😀 po prostu chce mi się żmiać do rozpuku!
truje kobiety i czyni w wielu przypadkach bezpłodnożć…
żeby znów produkować dzieciaki 'in vitro’ 😯a na końcu zabijać wszelki ciąg DNA w embrionach, no bo to tylko jakież takie zygoty!
ps. wszystkie te moNDre wynalazki po prostu urągają mojej inteligencji! 💡
sorry, podobno UE, zakazała żarówek powyżej 60W, a nakazała te z rtęcią :-ps-bis. niedługo będxziemy się musieli pytać Brukseli…
czy wolno nam wyjżć na spacer do lasu i nazbierać kilka grzybków do torebki z Carrefoura…28 stycznia 2012 at 20:18W naszym przypadku natura wygrywa;) Od początku mój mężczyzna powiedział wspaniałomyżlnie, żebym się nie truła jakimiż tabletami i żebym niczego nie łykała.
24 lutego 2012 at 04:24[usunięto_link] wrote:
W naszym przypadku natura wygrywa;) Od początku mój mężczyzna powiedział wspaniałomyżlnie, żebym się nie truła jakimiż tabletami i żebym niczego nie łykała.
Afro, myżlę, że masz mężczyznę nie tylko z… sercem, ale i z… rozumem :-
gratuluję! :ok:
11 września 2012 at 13:29Piszesz,ze natura- ale jednoczeżnie liczysz się z ryzykiem ciąży,natomiast antykoncepcja w zasadzie ją wyklucza,więc to dwa zupełnie inne podejżcia do tematu.
8 grudnia 2013 at 02:52[usunięto_link] wrote:
Piszesz,ze natura- ale jednoczeżnie liczysz się z ryzykiem ciąży,natomiast antykoncepcja w zasadzie ją wyklucza,więc to dwa zupełnie inne podejżcia do tematu.
a czemu tak się boisz panicznie tej ciąży? 😆 srój? czy co?
- AutorOdp.