Prezent dla szefa na mikołajki

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    carooo
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Jako jedyna kobieta w zespole mam misję, żeby wybrać prezent dla szefa, i robimy zrzutkę. I tak się zastanawiam co można kupić. Pracuję w tej firmie od 6 miesięcy, więc mikołajek jeszcze nie miałam przyjemnożci tu obchodzić 😀 nie wiem za bardzo w ogóle w jakich kategoriach myżleć i szukać. Podpowiedzcie coż. Dajecie coż w firmach szefom, pracownikom? :/

Aria
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

A co reszta zespołu mówi? Może oni ci coż podpowiedzą skoro pracują tam dłużej? Bo tak nie za bardzo wiadomo czego taki szef by oczekiwał. Znaczenie masz też to w jakiej branży pracujecie.

carooo
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

No każdy się wykręca, że nie wie, że nie ma pomysłu i że ja na pewno z tym sobie poradzę, bo w końcu jestem kobietą :/ A co do branży to nasz dział zajmuje się rekrutacją (tak ogólnie mówiąc).

Brzoskwinia
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

może mikołaja na biurko?
    My wybraliżmy to „pod choinkę” (bo będziemy mieć wigilię biurową) dla naszego kierownika. Do tego podstawka na której jak postawi się kryształ to jest podżwietlony..fajny efekt i myslę że do biura jak najbardziej..
    aha no i tekst sami możecie jakiż tam wpisać jakież życzenia, czy podpisy pracowników, co sobie wymyżlicie..My jakiż cytat wpiszemy z książki..ale nie wiem dokładnie co bo tym się koleżanka zajmuje..

Aria
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Oo no to masz prezent z głowy 😛 Mi się wydaje że dla szefa jak najbardziej dobry motyw.

Joasia07
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Proponuję ładne pióro lub długopis:)

kefi
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

eee nie no szefowi w sklepie za 5 zł to bym się jednak nie odważyła kupować 😆 ale ten taki mikołaj 3D całkiem całkiem 😉

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę