- AutorOdp.
- 23 listopada 2012 at 12:12
Jako jedyna kobieta w zespole mam misję, żeby wybrać prezent dla szefa, i robimy zrzutkę. I tak się zastanawiam co można kupić. Pracuję w tej firmie od 6 miesięcy, więc mikołajek jeszcze nie miałam przyjemnożci tu obchodzić 😀 nie wiem za bardzo w ogóle w jakich kategoriach myżleć i szukać. Podpowiedzcie coż. Dajecie coż w firmach szefom, pracownikom? :/
23 listopada 2012 at 12:59A co reszta zespołu mówi? Może oni ci coż podpowiedzą skoro pracują tam dłużej? Bo tak nie za bardzo wiadomo czego taki szef by oczekiwał. Znaczenie masz też to w jakiej branży pracujecie.
26 listopada 2012 at 13:16No każdy się wykręca, że nie wie, że nie ma pomysłu i że ja na pewno z tym sobie poradzę, bo w końcu jestem kobietą :/ A co do branży to nasz dział zajmuje się rekrutacją (tak ogólnie mówiąc).
27 listopada 2012 at 13:38może [usunięto_link]?
My wybraliżmy to „pod choinkę” (bo będziemy mieć wigilię biurową) dla naszego kierownika. Do tego podstawka na której jak postawi się kryształ to jest podżwietlony..fajny efekt i myslę że do biura jak najbardziej..
aha no i tekst sami możecie jakiż tam wpisać jakież życzenia, czy podpisy pracowników, co sobie wymyżlicie..My jakiż cytat wpiszemy z książki..ale nie wiem dokładnie co bo tym się koleżanka zajmuje..28 listopada 2012 at 10:22Oo no to masz prezent z głowy 😛 Mi się wydaje że dla szefa jak najbardziej dobry motyw.
29 listopada 2012 at 09:37Proponuję ładne pióro lub długopis:)
29 listopada 2013 at 14:37eee nie no szefowi w sklepie za 5 zł to bym się jednak nie odważyła kupować 😆 ale ten taki mikołaj 3D całkiem całkiem 😉
- AutorOdp.