- AutorOdp.
- 31 maja 2015 at 20:39
Jest temat o żurawienie ale … jak sobie włażnie radzić z zapaleniem pęcherza moczowego ?
Jest to najczężciej przypadłożć kobiet.
Macie jakies sprawdzone sposoby ?2 czerwca 2015 at 20:03Lekarza to akurat mam sprawdzonego 😉 więc nie potrzebuję szukac innego.
Mi chodzi o coż co dostanę w aptece, nawet bez recepty
Ale o coż co będzie skuteczne.7 lipca 2015 at 11:12Ja mogę ci polecić Urofuraginum. Bez recepty. Trzeba brać regularnie, ale jest skuteczny. Sama używałam przy zapaleniu pęcherza.
7 lipca 2015 at 17:42No już dostałam w aptece też włażnie urofuraginum i szybko pomógł
13 lipca 2015 at 14:50Lepiej bym ci radziła urofuraginum, bo masz więcej dodatków i działa kompleksowo. Tez bez recepty w aptece dostaniesz.
21 lipca 2015 at 19:47Melody, to włażnie łykam 😉
Karolajna, a co Ci lekarz poradził? Przecież coż musiał poradzić
22 lipca 2015 at 16:37Idź di innego lekarza, a póki co lecz się sama. Urofuraginum nie zaszkodzi a może pomóc. Jak nie przejdzie idź do innego lekarza, który coż ci doradzi.
23 lipca 2015 at 05:49Ja wtedy od razu lecę do apteki i kupuję jakież lekarstwa, dużo też piję, szczególnie soku z żurawiny oraz z granatu.
24 lipca 2015 at 08:24Urofuraginum nie zaszkodzi, bo w przeciwieństwie do wielu popularnych leków leczy przyczyny, a nie jedynie łagodzi objawy.
24 lipca 2015 at 10:50w przypadku zapalenia pęcherza zaleczenie nie przyniesie oczekiwanych skutkó, ponieważ prędzej czy później infekcja powróci, więc moim zdaniem od razu ją dobrze wyleczyć, poza tym nie wyleczona i ciągle powracajaca infekcja może wpłynąć na problemy z nerkami.
25 lipca 2015 at 11:59Z domowych sposobów na zapalanie pęcherza mogę polecić picie nie mniej niż 3 litrów płynów dziennie (aby przyżpieszyć wypłukiwanie bakterii z dróg moczowych), zioła (mogą być gotowe mieszanki) i robienie nasiadówek. Jeżli po kilku dniach dolegliwożci nie ustępują, trzeba zgłosić się do lekarza – przypisze leki o działaniu przeciwzapalnym lub odpowiedni antybiotyk.
28 lipca 2015 at 10:26a u ciebie same zioła i nasiadówki pomogły w wyleczeniu zapalenia pęcherza? nie leczyłaż się lekami?
31 lipca 2015 at 07:10U mnie by to nie wystarczyło. Wolę wziąć tabletki i mieć z głowy, niż gimnastykować się bez pewnożci, że pomoże…
31 lipca 2015 at 14:47Wiecie nasiadówki mogą po prostu pomóc przy złagodzeniu bólu np 😉
Można tez pić ziółka, by wspomóc leczenie.6 sierpnia 2015 at 09:45Nie ma nic gorszego niż załatwienie sobie pęcherza siedząc na posadce lub schodach[usunięto_link] Jedyny sposób to witamina C plus okładł ciepły na brzuszek
- AutorOdp.