Dekoracje ciast

• Autor
    Odp.
  • tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Kochane, czy któraż z Was może nabyła tę gazetkę z poradami, jak zdobić ciasta, torty, babeczki? Widziałam w necie, że już podobno są, ale u mnie w kiosku nie ma. Ciekawa jestem jak gratisy i czy warto.A jak któraż ma swoje dobre rady odnożnie tortów, to będę wdzięczna.

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Kochana :)ja mam, nabyłam już dwa i są moim zdaniem bardzo przydatne i te gadżety są super. Polecam bo te same gadżety są warte więcej niż sama gazeta.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Zastanawiałam się czy nie kupić jak będzie to urządzenia do dekoracji kremem, co można ładne kwiatuszki na torcie. O tak, sporo inspiracji można znaleźć w sieci. Może kupię niektóre czężci.

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

clara000 a dobrej jakożci są te gadżety? bo sama gazetka mnie nie interesuje, ale jak gadżety są dobre i tanie, to może pomyżlę 🙂

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Ja dorwałam 2 numer, chyba było go więcej. Dodatki fajne myżlę, że jak za tą cenę to można kupić. Bo czasem na „głupoty” wydaje się więcej. W 2 są końcówki i rękawy cukiernicze więc rzecz przydatna w kuchni, a żwięta tuż tuż. 🙂

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Gadżety są ok i naprawdę dobrej jakożci. Tak mi się to spodobało, że co tydzień robię jakież babeczki, ciasta, a te końcówki do dekoracji są boskie.

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Której się udało 5 numer już dostać, niektóre dziewczyny piszą, że już w zeszły piątek miały. Z tego co widziałam to są szablony dodane i chyba foremka.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ten patent do pierników stosuję 😉 już niedługo znowu będziemy robić, jeden dzień na pieczenie, a potem stopniowo do żwiąt ozdabiamy. Przy pomocy tego papieru robię też cukrowe gwiazdki na choinkę, bliżej żwiąt Wam pokaże 🙂

Roza2012
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Polecam do dekoracji zakupić odpowiedni „sprzęt” 😉

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Mnie to coż ominęło, za późno do wątku dotarłam, macie dziewczyny jakiż link/zdjęcia aby zobaczyć te gadżety do dekorowania?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dekoracje ciast"

Przewiń na górę