- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 9 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 11 lat, 10 miesi臋cy temu przez
Hard.
- AutorWpisy
- 24 sierpnia 2013 o 23:18 #9628
przy po艂owie g艂osuj膮cych w Platformerze 馃榾
ps. jak to jest w tej polskiej demokracji, 偶e ci膮gle g艂osuj臋 przeciw Tuskowi…
a on i tak rz膮dzi… kur.. i dalej psuje Polsk臋! mam wyjecha膰 do Stan贸w? 馃檮ps.bis. kto w takim razie na niego g艂osuje? po偶yteczni idioci? 馃槸
czy ci, co si臋 uwiesili na jego finansowych barkach? :haha:17 wrze艣nia 2013 o 19:48 #201575Zapewne tak, Ci co si臋 uwiesili na nim
6 pa藕dziernika 2013 o 21:35 #201572@ragerian87 wrote:
Zapewne tak, Ci co si臋 uwiesili na nim
kurde molek, regerian87, 偶e te偶 si臋 tu pojawi艂e(a)偶! 馃槈 thanks 馃檮
wiesz, my to jako偶 prze偶yjemy, ale dzieciaki, a zw艂aszcza wnuki…
b臋d膮 buli膰 d艂ugi a偶 pod XXII wiek: tylko czy ten nastapi, po tak glupiej elicie politycznej? 馃槅19 pa藕dziernika 2013 o 11:01 #201578Dlatego bo ja chodze i zawsze na nioego glosuje. Wol臋 to niz zrobienie z czlowieka na sile katolika..
8 listopada 2013 o 19:25 #201577@gustawS wrote:
Dlatego bo ja chodze i zawsze na nioego glosuje. Wol臋 to niz zrobienie z czlowieka na sile katolika..
Popieram:):)
16 listopada 2013 o 22:14 #201571@gustawS wrote:
Dlatego bo ja chodze i zawsze na nioego glosuje.
czyli 'robisz’ za po偶ytecznego idiot臋 tego palanta? 馃槅
chodzisz i g艂osujesz? :-@gustawS wrote:
Wol臋 to niz zrobienie z czlowieka na sile katolika..
co偶 czytasz? np. por贸wna艂e偶 pisma Donalda z Pismem 艣wi臋tym?
wtedy m贸g艂bym si臋 pochyli膰 g艂臋biej nad Twoj膮 analiz膮 馃槈ps. tylko na takiej podstawie mog艂e偶 gustawieS wycyzelowa膰 tak 偶mia艂膮 konkluzj臋 馃檮
ps.bis. Tuska czeka i tak marny koniec. ju偶 niewiele ma do powiedzenia 馃榾
19 listopada 2013 o 18:46 #201579Ja wole PO ni偶 PiS KAczy艅ski i w艂adza = woja z ruskami ;/
22 listopada 2013 o 20:31 #201574@jozzefff wrote:
KAczy艅ski i w艂adza = woja z ruskami ;/
co偶 Ci si臋 pochrzani艂o, Stary. z tej nieuzasadnionej nienawi偶ci do prawicy…
mo偶e spr贸bujesz to 藴rozszyfrowa膰聺? 馃槙@jozzefff wrote:
Ja wole PO ni偶 PiS
o kurde, tak Ci przygrza艂o m贸zg, 偶e ju偶 nie mo偶esz inaczej?
angina… a mo偶e nawet tr膮d 馃槇 馃槇a spiera艂e偶 si臋 o Polsk臋 na jakich偶 spotkaniach dyskusyjnych?! 馃榾
ps. w ko艅cu Polska, to Polska, a Tusk w og贸le nic nie ma z ni膮 wsp贸lnego

ps1. jak ma (znaczy si臋 myl臋), to gdzie? 馃槸
8 grudnia 2013 o 00:25 #201582ciekaw jestem, kto jeszcze wierzy Tuskowi 馃槅
10 stycznia 2014 o 23:13 #201580to jakis 偶art czy powt贸rka z czas贸w prl?
16 stycznia 2014 o 21:06 #201581a ja p贸jd臋 na korwin -mikke g艂osowa膰. Innych normalnych nie widz臋
25 kwietnia 2014 o 19:56 #201576Wybaczcie, ale to lepiej wierzy膰 Kaczy艅skiemu, kt贸ry w 2010 roku po przegranych wyborach prezydenckich og艂osi艂, 偶e by艂 faszerowany lekami uspokajaj膮cymi. Czy tak si臋 zachowuje normalny cz艂owiek? A Macierewicz czy ten wspomniany Korwin Mikke. To jest dopiero polityczna masakra i oby jednak ci politycy w Polsce do w艂adzy nie doszli.
1 maja 2014 o 00:20 #201583@Margerita80 wrote:
Wybaczcie, ale to lepiej wierzy膰 Kaczy艅skiemu, kt贸ry w 2010 roku po przegranych wyborach prezydenckich og艂osi艂, 偶e by艂 faszerowany lekami uspokajaj膮cymi. Czy tak si臋 zachowuje normalny cz艂owiek? A Macierewicz czy ten wspomniany Korwin Mikke. To jest dopiero polityczna masakra i oby jednak ci politycy w Polsce do w艂adzy nie doszli.
Margerita80, Kaczy艅skiemu, czy nie Kaczy艅skiemu… wali nam si臋 Polska!…
za chwil臋 nie b臋dziesz mia艂a emerytury (chyba, 偶e p贸jdziesz w tango z Donkiem… 馃榾 )
sprzedano banki, cukrownie, kopalnie, stocznie, media, lasy, ziemi臋… i tak dalej…
i tak dalej… :((a Ty pieprzysz o Macierewiczu i Kaczy艅skim?!!! 馃懣
co PO i Tusk ma do zaoferowania Twoim dzieciakom? Twoim wnukom?
we藕藕藕藕 馃槇
6 maja 2014 o 19:55 #201584A ja si臋 po prostu dziwie ludziom kt贸rzy na niego g艂osuj膮 przyzna艂 si臋 jawnie 偶e k艂ama艂 w wyborach nie realizuje planu wyborczego wyprzedaje nasz kraj za grosze na zach贸d.N ic nie robi z umowami 偶mieciowymi zach臋ca m艂odych do emigracji bo u nas nie ma pracy. Ma艂o tego jako jedynemu chyba w 21 wieku uda艂o mu si臋 zjednoczy膰 m艂odych ludzi 偶eby odby艂y si臋 protesty w ca艂ej Polsce przeciw ACTA i jego partii a on i tak na przeciw ludowi.
Nie jestem za pisem po ani innymi partyjnymi partiami ale to co robi ten pan to delikatnie m贸wi膮c skandal.
22 maja 2014 o 07:35 #201585@Hard wrote:
@Margerita80 wrote:
Wybaczcie, ale to lepiej wierzy膰 Kaczy艅skiemu, kt贸ry w 2010 roku po przegranych wyborach prezydenckich og艂osi艂, 偶e by艂 faszerowany lekami uspokajaj膮cymi. Czy tak si臋 zachowuje normalny cz艂owiek? A Macierewicz czy ten wspomniany Korwin Mikke. To jest dopiero polityczna masakra i oby jednak ci politycy w Polsce do w艂adzy nie doszli.
Margerita80, Kaczy艅skiemu, czy nie Kaczy艅skiemu… wali nam si臋 Polska!…
za chwil臋 nie b臋dziesz mia艂a emerytury (chyba, 偶e p贸jdziesz w tango z Donkiem… 馃榾 )
sprzedano banki, cukrownie, kopalnie, stocznie, media, lasy, ziemi臋… i tak dalej…
i tak dalej… :((a Ty pieprzysz o Macierewiczu i Kaczy艅skim?!!! 馃懣
co PO i Tusk ma do zaoferowania Twoim dzieciakom? Twoim wnukom?
we藕藕藕藕 馃槇
Sprzedano lasy, kopalnie, ziemi臋? Naprawd臋? Co ty w og贸le za g艂upoty wygadujesz? I jaki to ma zwi膮zek z emeryturami? Tutaj akurat du偶ym problemem s膮 przywileje dla g贸rnik贸w czy s艂u偶b mundurowych. Dobrze, 偶e cz臋偶ciowo rz膮d je zmniejszy艂 mimo licznych protest贸w. Populizm i socjalizm jaki proponuje PiS nie b臋d膮 dobrym rozwi膮zaniem dla Polski.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.