- AutorOdp.
- 3 grudnia 2013 at 11:51
ja raczej staram się nie radzić w sklepach czy serwisach branżowych, bo to tylko handlowcy doradzają co ma być dla mnie dobre … Niestety cały żwiat to marketing i sprzedaż 🙁
Jeżli już korzystam z porad to tylko znajomych, ale takich „realnych”. Ale najczężciej sama próbuję co jakiż czas nowego kosmetyku i dzięki temu odkrywam te, które są dla mnie najlepsze
13 stycznia 2014 at 09:08Ja radzę się znajomych, pytam ich o konkretny kosmetyk, np. balsam do ciała. Robię to wtedy, kiedy nie chcę szukać ani testować nowożci, kiedy chcę coż sprawdzonego i czegoż na czym się nie zawiodę.
Czasem jednak mam ochotę potestować różne kosmetyki, ale wtedy raczej decyduję się na ich mniejsze opakowania lub próbki.1 lutego 2014 at 23:45[usunięto_link] wrote:
Ja radzę się znajomych, pytam ich o konkretny kosmetyk, np. balsam do ciała. Robię to wtedy, kiedy nie chcę szukać ani testować nowożci, kiedy chcę coż sprawdzonego i czegoż na czym się nie zawiodę.
jako b. alfa facet > też jestem ZA :-
[usunięto_link] wrote:
Czasem jednak mam ochotę potestować różne kosmetyki, ale wtedy raczej decyduję się na ich mniejsze opakowania lub próbki.
popieram :ok: i romantycznie i rozsądnie zarazem 😉
ja czasem szukam w mdłej pożwiacie księżyca – w końcu też mam kobietę, która mnie kocha -=
hej, Olusiu, co tam u Ciebie :}}
3 lutego 2014 at 10:29[usunięto_link] wrote:
i romantycznie i rozsądnie zarazem 😉
romantycznie? 😆
[usunięto_link] wrote:
hej, Olusiu
Hej Hard! 🙂
[usunięto_link] wrote:
co tam u Ciebie :}}
nic nowego,a u Ciebie?
20 października 2014 at 21:24[usunięto_link] wrote:
romantycznie? 😆
nooo 🙄
[usunięto_link] wrote:
Hej Hard! 🙂
hej, Olusiu… genialna 😛
coż jednak iskrzy między nami 😉
fajnie, że się spotykamy tutu 😆 b. to cenię :-[usunięto_link] wrote:
co tam u Ciebie?
[usunięto_link] wrote:
nic nowego,a u Ciebie?
no dobra, Oli,
teraz Ci przeżlę poradę jaki masz nałożyć kosmetyk na twą nieskazitelną twarzyczkę 😆koniecznie zdrowy i naturalny… rzecz jasna 😉
heja :-
28 października 2014 at 09:51[usunięto_link] wrote:
coż jednak iskrzy między nami 😉
hmmm..czy aby na pewno?! 😀
[usunięto_link] wrote:
fajnie, że się spotykamy tutu 😆 b. to cenię :-
wiesz, że ja też? 😀 🙂[usunięto_link] wrote:
teraz Ci przeżlę poradę jaki masz nałożyć kosmetyk na twą nieskazitelną twarzyczkę 😆
czekam, czekam na tą poradę ;D
Poza tym Hard uwielbiam Twoje poczucie humoru jupi
29 listopada 2016 at 03:56Dziekuje !
23 stycznia 2017 at 00:24rady to najlepiej zasięgnąć u kosmetyczki lub dermatologa. Ja tak włażnie dzięki takim specjalistom trafiłam na kosmetyki Eldan Cosmetics 🙂 są boskie i wreszcie widzę efekty!
26 czerwca 2018 at 11:54Radzę się z kosmetologiem i przyjaciółkami. Zgadzam się z tym, że w sklepie będzie raczej marketing, ale warto pamiętać o tym, że żyjemy w świecie popytu i podaży. Więc potrzebne nauczyć się w nim żyć i umieć zrozumieć, gdzie jest marketing.
24 listopada 2018 at 08:38Ja często przeglądam fora, czasem wizaż, ale najbardziej lubię testy blogerek
11 kwietnia 2019 at 20:47Kupując kosmetyki zawsze sprawdzam ich skład. Dobrze wiedzieć czego się używa. Używam aplikacji na telefon Skanerka. Jest cudowna. Pomaga mi robić na prawdę dobre zakupy pod względem składu i jego analizy. Szczególnie zwracam uwagę na skład kosmetyków dla dzieci. Chce mieć pewność, że skład jest nienaganny.
12 listopada 2019 at 20:49Szanowne Panie,
Polecam odebrać kartę podarunkową 300 zł na zakupy w Rossmannie 🙂
[usunięto_link]
2 listopada 2020 at 14:33Dość często sklepy internetowe które sprzedają marki premium kosmetyków mają u siebie na stronach porady. Czasem są one połączone z daną marką, a czasem nie. Ja przy okazji zakupów zawsze zaglądam do tych informacji i jak na razie się nie zawiodłam;-)
10 listopada 2020 at 15:48Porady owszem, ale jakoś nie jestem przekonana do wyboru np. odcienia podkładu na ekranie komputera. Zdecydowanie bardziej ufam jak dotknę.
10 listopada 2020 at 15:53A to i na to jest rozwiązanie bo jedno i drugie można połączyć. Dowiedziałam się na infolinii w notino podczas ostatnich zakupów, że niedługo będą uruchomione w ich sklepach stacjonarnych specjalne urządzenia do dobierania podkładu i diagnozowania potrzeb skóry. Wtedy po lekturze porad na www można przekonać się na własnej skórze;-)
- AutorOdp.