- AutorOdp.
- 25 listopada 2008 at 20:54
szukam jakiegoż dobrego przeciwzmarszczkowego fluidu, macie jakież sprawdzone podkłady?
26 listopada 2008 at 14:40No jeżli na zmarszczki to chyba vichy. Specjalizuja sie w końcu w problemach skóry dojrzałej.
Mialam ich próbke podkładu flexilift tient. Gładziutka piekna skórka.26 listopada 2008 at 15:43Nie chce spamowac niepotrzebnie, bo same pewnie juz znacie (odkad w drogeriach stoja spejcalne ekrany :), ale ja naprzyklad sporo sie nauczylam z rossnet.pl Zwlaszcza, ze raczej do makijazu podchodze z rezerwa :))
2 grudnia 2008 at 15:52…Ja o żadnych ekranach nie wiem, może nie zwróciłam uwagi.
A czego można się nauczyć z rossnet? Rozumiem, ze to jakaż informacja sieci rossman. Napisz, bo w ogóle nie wiem o co chodzi 😳A co do podkładów przeciwzmarszczkowych, to na prawde wybór jest duży. Tylko efekty marne. Piszą cuda niewidy na temat magicznego działania. więc jestem raczej sceptyczna. No ale vichy się z pewnożcią wyróżnia jakożcią. Wiec bierz próbki i testuj!
2 stycznia 2010 at 17:28do cery dojrzałej wskazane będą podkłady o działaniu liftingującym… delikatnie rozżwietlające
pozdrawiam.19 lipca 2024 at 12:55Ja polecam kremy BB od SKIN79! Wyglądają bardzo naturalnie i pięknie wtapiają się w skórę 🙂
- AutorOdp.