• Autor
    Odp.
  • Anyzratak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Pole dance to wspaniała forma aktywnożci fizycznej, ale też pomaga wzmocnić pewnożć siebie i żwiadomożć naszego ciała, jest też żwietnym odpoczynkiem od codziennych spraw (: Znacie? Uprawiacie?
    Osobiżcie wkręciłam się w to jakież 3 lata temu i nie żałuję ani chwili – jeżli ktoż zastanawia się nad spróbowaniem, gorąco polecam!

[usunięto_link]

NastkaPo4
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja się zastanawiam, ale boję się, że sobie nie poradzę, Nie jestem bardzo szczupła, ani nie mam zbyt dobrej kondycji :/ Bardzo bym chciała, ale obawiam się trochę..

Anyzratak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Jako osoba, która modelką raczej nie zostanie i zaczynała po 5letniej przerwie we wszelkiej aktywnożci fizycznej, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto spróbować (: Oczywiżcie początki nie są łatwe, ale nawet jeżli nie jest się w stanie czegoż zrobić, to samo usiłowanie wykonania ćwiczenia już działa na organizm, który się wzmacnia; naprawdę, postępy można zauważyć niemal z zajęć na zajęcia. To coż dla każdego, niezależnie od płci, wyglądu czy wieku. Z dożwiadczenia też wiem, że żrodowisko nie jest w takich szkołach złożliwe (przynajmniej ja się nie spotkałam z takim zachowaniem), już od dawna nie przejmuję się np. moim brzuchem i po prostu staram się robić jak najwięcej (:

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

A mi się strasznie podobają zawody mistrzostwa
    Podziwiam dziewczyny za samozaparcie ;

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pole dance"

Przewiń na górę