- AutorOdp.
- 9 września 2014 at 20:39
Pole dance to wspaniała forma aktywnożci fizycznej, ale też pomaga wzmocnić pewnożć siebie i żwiadomożć naszego ciała, jest też żwietnym odpoczynkiem od codziennych spraw (: Znacie? Uprawiacie?
Osobiżcie wkręciłam się w to jakież 3 lata temu i nie żałuję ani chwili – jeżli ktoż zastanawia się nad spróbowaniem, gorąco polecam![usunięto_link]
9 września 2014 at 20:49Ja się zastanawiam, ale boję się, że sobie nie poradzę, Nie jestem bardzo szczupła, ani nie mam zbyt dobrej kondycji :/ Bardzo bym chciała, ale obawiam się trochę..
9 września 2014 at 22:05Jako osoba, która modelką raczej nie zostanie i zaczynała po 5letniej przerwie we wszelkiej aktywnożci fizycznej, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto spróbować (: Oczywiżcie początki nie są łatwe, ale nawet jeżli nie jest się w stanie czegoż zrobić, to samo usiłowanie wykonania ćwiczenia już działa na organizm, który się wzmacnia; naprawdę, postępy można zauważyć niemal z zajęć na zajęcia. To coż dla każdego, niezależnie od płci, wyglądu czy wieku. Z dożwiadczenia też wiem, że żrodowisko nie jest w takich szkołach złożliwe (przynajmniej ja się nie spotkałam z takim zachowaniem), już od dawna nie przejmuję się np. moim brzuchem i po prostu staram się robić jak najwięcej (:
25 września 2014 at 12:30A mi się strasznie podobają zawody mistrzostwa
Podziwiam dziewczyny za samozaparcie ; - AutorOdp.